1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie gier clone cd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gipsiarz, Styczeń 12, 2013.

  1. gipsiarz

    gipsiarz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy w clonecd przy nagrywaniu gier na xbox360 ustawiamy kalibracje mocy lasera
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
  4. gipsiarz

    gipsiarz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywałem img burnem wszystkie gry chodziły bardzo dobrze ale od jakiegoś czasu jak nagrywam img burnem to się przycinają
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    laser w kocku może pada
     
  6. gipsiarz

    gipsiarz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywałem img burnem wszystkie gry chodziły bardzo dobrze ale od jakiegoś czasu jak nagrywam img burnem to się przycinają.clonecd nagrałem i jest dobrze tylko ostatnio przeczytałem żeby właczyc kalibracje mocy lasera
     
Wczytywanie...

Poleć forum