1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier, co robię źle?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez breq, Październik 18, 2012.

  1. breq

    breq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    No więc próbuję nagrać
    Mortal_Kombat_Komplete_Edition_XBOX360-SPARE

    Z tego co widzę, gra ma rozmiar 7,29GB więc jest XGD2 :>
    Problem pojawia się z jej wypaleniem, tzn. zarówno CloneCD jak i IMGBurner mimo że DVD nagrywa to po włożeniu do napędu pojawia się tylko napis "otwórz napęd".
    Próbowałem skanować tez abgx360 ale jak się domyślacie bez powodzenia.
    Ustawiłem też wg tego poradnika
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
    i też nic.
    W PDF'ie z grą było napisane aby ustawić to tak:
    screenSHU - The fastest screen capture ever.
    ale to też nic nie daje...
    inne gry działają bez problemu :/

    tzn. "inne" - konsola jest odkupiona i kumpel dał mi swoje gry. Ale on nie pamięta już jak to nagrywał bo ostatni raz wypalał DVD rok temu.

    Pomocy :(

    aha, DVD to EMTEC DVD DL + R
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Nagrywanie gier, co robię źle?

    Oczywiście nagrywasz z prędkością 2.4?

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
  4. breq

    breq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Może spróbuj nagrać na płycie Verbatim. Kiedyś mi nagrywarka nie radziła sobie z tańszymi płytami.
     
  6. breq

    breq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no, też tak mi się wydaje.. dzisiaj kupię verbatima i zobaczę. dam znać wieczorem (tj. koło północy)


    --- edit

    Dobra, tylko jeszcze pytanie zanim zacznę ją wypalać:

    1. czy gry xgd2 skanować abgx czy nie?
    2. Czy to screenSHU - The fastest screen capture ever. są poprawne ustawienia imgburner?
    np. LayerBreak, bo w poradniku jest napisane aby wybrać "calculate" natomiast w PDF'ie z grą że "user specified" - więc jak to w końcu ma być?
     
  7. breq

    breq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może ktoś go usunąc? bo nie połączyło postów automatycznie
     
Wczytywanie...

Poleć forum