1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie gier- error

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SHC, Wrzesień 2, 2010.

  1. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    witam,
    mam pewien problem ze swoim nagrywaniem gier.
    moja nagrywarka nagrywala wczesniej bardzo dobrze, szybko i bezproblemowo, ale ostatnio zmarnowala mi 2 plyty pod rzad, jak sie nagrywa to po ilus procentach wyskakuje error.
    o co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    może nagraj innym programem... a tak dokładnie to jaki error ?
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    nie pamietam, jaki to error, ale nagrywam 2 programami; cd clone i imgburnem i jest error, a co do biosa, to powiedz mi, jak zobaczyc jaka mam nagrywarke.
    pozdrawiam

    EDIT
    juz wiem jaka mam nagrywarke, i sciagnalem jakies tam oprogramowania pierwsze lepsze (bylo ich 3) i sciagnalem 2 i 3 (moja nagrywarka to jakieś SH-S223C, ale nie znam firmy.) i teraz sprobuje nagrac gh5

    EDIT2
    tym razem byl inny blad, podczasz nagrywania imgburnem na 100% wyskoczyl blad, nacisnalem Retry i pokazalo ze nagrywanie zakonczylo sie sukcesem
    wie ktos o co chodzi ?!
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie wgrywa sie pierwszego lepszego biosu do nagrywarki ,tylko ten najnowszy - patrz na datę wydania
    oczywiscie do twojego modelu nagrywarki DVD

    poza tym napisałeś
    cyt "tym razem byl inny blad, podczasz nagrywania imgburnem na 100% wyskoczyl blad, nacisnalem Retry i pokazalo ze nagrywanie zakonczylo sie sukcesem
    wie ktos o co chodzi ?! "


    skąd mamy wiedzieć o co chodzi soro nie napisałeś jaki to był błąd ?
    albo zrzut ekranu trzeba bylo zrobic i wkleic to by coś było wiadomo co sie dzieje, a tak to nie wiadomo....
     
  7. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    a moze dac wam jakies logi czy cos ? tylko powiedzcie co i jak
     
  8. god69father69

    god69father69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nagraj imburn jest darmowy i mi nigdy nie popsuł płyty
     
  9. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    taa, bardzo pomocna rada, radze przeczytac temat, a potem sie udzielac.. czekam dalej na jakiekolwiek sugestie, bo jakos nie kreci mnie wydawanie 100zl na nagrywarke, aby zagrac w pare gierek
    pozdrawiam
     
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Możliwe że nagrywarka jest już stara i laser w niej pada, lub trafiłeś na trefną serię płyt minie też czasem dwie płytki się nie wypalą...
     
  11. Kicek

    Kicek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kicajowo
    1.Złe Płyty jakie ? nie mam pojęcia to tylko sugestia!
    2.Nagrywarka w Xbox szwankuje
    3.Co Nagrywasz??
     
  12. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Możliwe że laser w nagrywarce już padł miałem podobny problem. Albo jest też to wina płyt. Może trafiły się jakieś uszkodzone.
     
  13. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Skoro nie kręci Cie wydanie 80 zł na nową nagrywarkę, przeżuć się na gry ze sklepu, najlepiej nowe za 200 zł :] Może to będzie Cię kręciło.

    Jeśli chodzi o bład.. przyczyn może być kilka. Przeczyść swoją nagrywarkę, a jeśli to dla Ciebie za duże wyzwanie to idź i nagraj te kilka gierek u kolegi.
     
  14. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    nagrywam plytami Maxell, takie żołte, zawsze mi sie dobrze nagrywaly, ale wczesniej tez nagrywalem na verbatimy, ale na nich tez czasami nie szlo.. a probuje nagrac guitar hero 5 sciagniete z tego forum, sprawdzone abgx'em360 i pokazalo ze wszystko jest dobrze.. jeszcze dzisiaj sprobuje nagrac ale clone cd, ale i tak dalej czekam na jakiekolwiek sugestie..
     
  15. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    sugestia jest taka - zapomnij o maxellach i kup verbatimy i po klopocie bedzie ,bo to jest problem
     
  16. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    no dobra, skoro tak mowisz... to jutro kupie i zobaczymy a co do pomyslu @tomas89 - to jak mam przeczyscic nagrywarke? to do jakiegos specjalisty sie idzie ? odlaczasz nagrywarke i idziesz? i ile to mniej wiecej kosztuje ?
     
  17. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A moze lepiej wydac 100zl na nagrywarke, i grac ile sie chce niz dawac 199zl za 1 gre.. HeHe:) pomysl, ja musze kupic nagrywarke, bo moja wgl nie nagrywa..
     
  18. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    po sukcesie zwiazanym z nagraniem guitar hero przyszedl czas na halo reach, no i przy nagrywaniu na 1% wyskoczyl error:
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum