1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier ihasem. Proszę o pomoc!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez EversmanPL, Wrzesień 22, 2012.

  1. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A więc tak. Przerobiłem xboxa na lt 3.0 i kupiłem też ihasa by samemu nagrywać gry. Z podłączeniem ihasa miałem trochę problemu gdyż mój komputer jest już dość leciwy i musiałem użyc przejśćówki sata-ata. Ale udało się, wgrałem firmware max burn, myśle że pomyślnie, bo żaden błąd nie wyskoczył. Nagrłem maxa payna 3 i nic. Pokazuje sie komunikat "płyta nie jest obsługiwana". W czym może być problem bo ja już tracę nerwy przy tym.

    ps: Zapomniałem wybrac w Booktype tej funkcji z eeprom.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    A grę przepuściłeś przed nagraniem w abgx360 ?
     
  4. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28096
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Na pewno dograło Ci topologię pod dane LT?
    Bo to wygląda na to, że nie dograło :)
     
  6. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak pisze że "topology data is curently verived"
     
  7. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
    Tutaj masz całą encyklopedie wiedzy o wypalaniu.Jeżeli wszystko zrobisz tak jak jest napisane powinny gry Ci działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum