1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier iXtreme 1.61

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Litwin95, Styczeń 23, 2010.

  1. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Witam!
    Niedawno zakupiłem Xboxa 360. :wub:
    Jest przerobiony iXtreme 1.61. Jestem zielonkawy w tym temacie jeszcze, mam nadzieję, że ktoś mnie oświeci... :)
    Mianowicie, jakie wave mogę instalować na tym flashu, oraz czy będę musiał patchować jakoś gry? Muszę szukać jakichś specjalnych do ściagnięcia, czy wszystkie mi pojdą?
    Sorki za tak banalne pytania, ale chcę się douczyć... :p
    Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    A więc.. na iXtreme 1.61 jest wave 4 a zamieniać wave możesz programem xbox360wavepatcher :)
     
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na 1.61 pójdą ci gry z wave 1 , 2 , 3 , 4 bez paczowania
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Wpisz w okienku "szukaj" na górze strony "nagrywanie gier" i po problemie . Polecam tę opcję ( "szukaj" ) gdyż może zaoszczędzić sporo czasu , zamiast czekać za odpowiedzią samemu możesz ją znależć szybciej .
     
  6. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    O znaczy ze stealth, albo jest albo nie ma.
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    "Stealth check passed!" z grubsza biorąc znaczy to , że obraz gry jest OK , zaś ten napis : "Stealth status is uncertain" oznacza że gry jeszcze nie ma sprawdzonej w bazie programu ale na 99% wszystko jest również OK . Co do poważniejszych problemów pokazywanych podczas sprawdzania gry w abgx360 , zajrzyj tu : http://xboxforum.pl/poradniki-f31/wytlumacznie-bledow-abgx360-19483.html
     
  9. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
  10. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Czyli jeżeli jest wave 4 lub niższe to mogę prosto nagrywać, bez patchowania żadnego?
     
  12. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak
     
  13. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Ok, już coś łapie. :)
    Dzięki wszystkim i miłej nocy, bo na "miłego wieczorku" to już za późno. ;)
     
  14. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Tak , możesz taką grę śmiało nagrywać . Pamiętaj o sprawdzaniu gier przed nagraniem , programem abgx360 czy nie mają żadnych błędów które uniemożliwią grę czy nawet uruchomienie płyty . Tu masz ewentualne możliwe błędy i ich wytłumaczenie : http://xboxforum.pl/poradniki-f31/wytlumacznie-bledow-abgx360-19483.html , do nagrywania osobiście polecam program clonecd gdyż imgburn potrafi czasem spieprzyć płytę .

    @edit : tu masz kompletny tutorial od sprawdzenia obrazu gry do nagrania : http://peb.pl/microsoft/633501-tutorial-nagrywanie-gier-xbox360-abgx360.html
     
  15. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Maclogan, wielkie dzięki za dokładniejsze info. Postaram się zrobić wg. twojego polecenia i mam nadzieję, że się uda. ;)
    Wielkie dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum