1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier- Liteon nie ihas??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez malyA, Luty 15, 2014.

  1. malyA

    malyA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam nagrywarkę liteon DH20A3H YP5U.
    W programie burnerMAX wyskakuje, że płyta ma pełną pojemność można nagrywać.
    Przepuściłem obraz przez abgx'a i wszystko OK.
    Po nagraniu konsola widzi gre i się uruchamia tylko, że gdy chce ją zainstalować na dysku to między 40 a 50%
    wywala komunikat,ze ''nie można odczytać płyty przetrzyj płytę szmatką'', czy coś takiego.
    Proszę o pomoc.
    Nagrywam na plytach verbatim,pod LT3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywarka nie daje rady nic z tym nie zrobisz chyba ,że zaczniesz robić kopie truncated lub kupisz nową.
     
  4. malyA

    malyA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Acha dzięki za odpowiedz a o co chodzi z tą kopią truncated??
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Obraz jest nienagrany do końca na płytę
     
  6. malyA

    malyA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co widzę to niema co kombinować trzega wymienić nagrywarkę.
    Jedno pytanie czy jak kupię ihas'a ale nie rev B to czy będzie chodzić gra w 100%
    nagrana przy pomocy burnermax'a??
     
  7. Dell

    Dell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzisiaj kupiłem LiteOn ihas 124-14 EU i jak do tej pory nagrałem NFS Rivals i Fight Night Champions. Na innej nagrywarce wywalały błędy. Tutaj włączyłem nagrywanie, odszedłem od komputera, a jak przyszedłem płyta była gotowa, więc raczej żadnych błędów nie było, a przynajmniej takich, które musimy zaakceptować naciskając jakiś przycisk.
    Poza tym wiele osób chwali ten napęd i jako jeden z plusów podaje bezproblemowe nagrywanie kopii zapasowych. :)
     
  8. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Nie potrzebujesz akurat rev. B. Ja mam iHas 124-04 D i nagrywanie działa dobrze. Narazie tylko kilka gier się źle wypaliło ale to wina złych ustawień imgburn'a. Narazie nowsze gry dobrze działają. Kup sobie rev. A, C, D, DU, E itd. Albo jak masz dużo kasy to wiadomo...rev. B.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    To faktycznie działa super...
     
  10. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Przecież napisałem, że to wina złych ustawień imgburn'a...

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum