1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier LT 2.0 a 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TeHaCek, Marzec 5, 2012.

  1. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Witam.
    Posiadam Xbox 360 slim 4GB z przeróbką 2.0 lecz po podłączeniu do sieci pobrało mi cichą aktualizację i nie działają gry z xgd3.
    Wcześniej na LT 2.0 wypalałem gry na normalnej nagrywarce LG i wszystkie gry działały bezproblemowo (8,13GB).
    Lecz teraz muszę zmienić przeróbkę z 2.0 na LT 3.0 i stąd moje pytanie.
    Czy tą nagrywarką LG co wypalałem gry xgd3 na 2.0 również wypalę gry na LT 3.0 czy już muszę mieć nagrywarkę iHash?
    Z góry dziękuję za odpowiedź bo ogólnie chodzi mi o granie na XLive (wielu znajomych gra już długi czas i nic im nie banuje jeśli nie odpalają gry przed premierą i z dysku twardego)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie zrobisz nic. Kup LiteONA iHAS 124B i przerób ją sam na iHAS 524B iXtreme Burner Max. Banalnie proste. ; )
    iHASY 124B na allegro kupisz za ok. 80zł.
     
  4. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Tym swoim LGkiem już nie wypalę tak jak pod 2.0?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wypalisz lecz gry beda bez instalacji na hdd. Tygo nie masz wiec bedzie działać

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    O instalacji na HDD nawet niema mowy, bo przy grze przez live ponoć trzeba gry odpalać z płyty aby uniknąć bana, a poza tym przy dysku 4GB to by było niemożliwe.
    A gdy wypalę grę bez tych bodajże 200MB swoim LGkiem to będę mógł bez problemu grać na XBLive z LT 3.0 ?
     
  7. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Powinno ruszyć na live ale flagę masz na bank, iHAS'em masz kopie 1:1 więc naj bezpieczniej jak się da.
     
  8. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
  9. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Flaga, czyli zostajesz zaznaczony do banowania:p krótko mówiąc masz wtedy bana, tylko nie od razu. Kwestia czasu

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  10. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Czyli lepiej nagrywać gry iHAS'em aby uniknąć tej Flagi? i czy tą flagę mam na 100% jeśli będę wypalał gry zwykłą nagrywarką i chulał po XBLive?
    Jak sprawdzić czy już dostałem tą flagę ?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli korzystasz z Live'a to nagrywaj na iHAS'u. Kopie nagrane w 97% nie są bezpieczne, bo MicroSoft zorientuje się, że gra nie jest kopią 1:1.
     
  12. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    OK dziękuję bardzo za odpowiedz i Po0ozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum