1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Gier LT 3.0 dash 13.604 ( fat )

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez roxx66@o2.pl, Styczeń 12, 2012.

  1. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc ,czytalem, probowalem, sluchalem

    z tego co wiem trzeba przygotowac plyte abgx i spaczowac ? tak? czy abgx paczuje ? spalilem 2 plytki nie chcac dalej marnowac hajsu zwracam sie do was o pomoc moje gg 9686253 , chyba ze komus chce sie pisac pokazny tutrial ... wiem - bylo mnustwo takich tematow - poszukaj

    szukalem i zadnych konkretnych informacji nie znalalzem, kazdy opisuje inny sposob i nie zrozumialem dokladnie co jak gdzie



    a wiec pytanie brzmi - Jak poprawnie nagrac gre ( pirat offline ) na przerobke LT 3.0



    to co zrobilem ( sciagnolem gre plik iso + DVD ) uzylem abgx do sprawdzenia ( z zmieniona konfiguracja ) wszystko przebieglo pomyslnie , nastepnie wkaldam plyte do swej nagrywarki wypalam Clone CD 4% i sie *******i nie wiem czy to wina nagrywarki zapewne tak ale nie jestem pewien czy dobrze przygotowalem pliki. Plyty to TDK DVD+R DL 8xspeed 8.5GB ( nagrywalem przedkoscia 2.4 )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    spróbuj imgburnem. płyty kiepskie, zmień na verbatimy.
     
  4. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czemu kiepskie ? verbatimow nie bylo u mnie w miescie , no wlasnie doczytalem sie ze imageburn jest gorszy od clona no ale sproboje nastepnym razem, jak narazie szkoda mi plyt za 10 TDK zaplacilem 39zl... tanie bo tanie powiedz czemu sa "zle"
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie będę się rozpisywał na temat płyt, bo jest już dużo tematów poruszających ten temat. Poszukaj sobie trochę, a wszystkiego się dowiesz.
     
  6. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    udez na gg wytlumaczysz mi troche
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    nagrywaj imgburn i wydaj 50 ale na plyty ktore kazdy chwali i gry dzialaja ja np nie uzywam emteca lub platinum bo sie przejechalem(przeczysc plyte sciereczka) co do TDK tonie uzywalem ale tez pewnie padaka:)
     
  8. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    A zaznaczasz żeby nagrywało płytę do końca miejsca? (truncate).
    Obraz przepuszczasz przez abgx który "paczuje" grę i nagrywasz wybierając pliczek .dvd
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie pomagam na gg/pw - od tego jest forum.
     
  10. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Vardas mowisz ? o ? CloneCD? nie nie wlaczylem tego nie wiem gidze to ejst dokladniej zaraz poszukam
     
  11. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i nie znalazlem ... chcialbym to ogarnac , jezeli ktos mzoe niech wali na gg , jezeli dowiem sie czegos konkretnego albo m isie powiedize napisze tutrial
     
Wczytywanie...

Poleć forum