1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier lt 3.0 na lt 2.0 Jak to zrobić?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adamo1990, Sierpień 31, 2012.

  1. adamo1990

    adamo1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Serdecznie jestem świeży w tematach xbox i chciałbym się dowiedzieć krok po kroku jak można nagrywać na płyty gry lt 3.0 tak żeby działały pod lt 2.0 Najlepiej żeby było napisane jak dla tłumoka totalnego( mam zwykłą lapkową nagrywarkę). Nagrałem co prawda gta iv i śmiga jak burza ale jak chciałem nagrać ghost recon future soldier to owszem nagrało ale potem na konsoli ją czyta lecz prosi o aktualizację. Także proszę o 3 rzeczy

    1.Jak nagrywać gry lt.3.0 tak żeby działały na lt 2.0
    2.Jak nagrywać gry lt 2.0 tak żeby śmigały na lt 2.0
    Ew.3 Jak zrobić aktualizację konsoli (chyba dashboardu tak mi się wydaje) Z pendrive.

    Z góry dziękuję

    ps. próbowałem nagrywać z poradnikiem przez imgburn i abgx360 gui ale skończyło się jak wyżej napisałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    374
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak prosi o aktualizacje to bez niej nie ruszy. Jaki masz dashboard?
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Wlasnie, nie bede zakladac nowego temaetu mam pytanie..
    Nie wiem jaka mam przerobke, nie mam narazie jak sprawdzić i mam tkaie pytanie, mam gta 4 orginalne chcialem sie zarejestrowac live co nie i mi wyskoczylo o aktualizacje, jakbym zaaktualizowal to by mi usunelo ta przerobke? wlasciciel mowil ze mam przez usb aktualizacje wgrywac, a on nie wie jaka przerobka, tylko 3 -4 mies tem pzerabial za 70 zl.. Usunelo by mi to? Moj dash to; 2.015574.0
     
  5. adamo1990

    adamo1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nawet nie wiem jak to sprawdzić. Gdzie to jest napisane. Brat mi tylko powiedział że to lt. 2.0 i tyle. Czyli gra jest dobrze nagrana i wystarczy tylko upgrade dasha? Czy jednak tylko lt.3.0? Bo tam w abgx wyskakiwało że 12 sectors of topology i blank. to znaczy że gra zrobiona jest pod 2.0 czy nie? tzn dogrywanie topologii do gier jest wymagane do gier nagrywanych pod lt 3.0 czy lt 2.0? Po kolei bym prosił o napisanie jakiegoś poradnika z linkami do programów jakie są potrzebne (mam abgx ,imgburn i ten backup creator czy coś takiego.)

    jeśli dashboard to interfejs główny to 2,0,13604,0 chyba coś zablokowało mi możliwość wstawiania tekstów.

    A przy aktualizacji nie usunie mi przeróbki?

    Mój mail to [email protected]. Proszę o jakąś pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum