1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jawos13, Marzec 23, 2012.

  1. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy to prawda że gry lt 3.0 na dashu 14719 można tylko nagrywac nagrywarką ihas ? Tak mi powiedział sprzedający xboxa a ja nie mam jak tego sprawdzić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Tak, to prawda.
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  5. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to czyli bez ihasa sobie nie pogram w gry xgd3 tylko w xgd2 tak ?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Z płyty zagrasz ale nie zainstalujesz
     
  7. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ale mi sprzedawca napisał że bez ihasa wogóle nie zagram bo po co wychodziło by lt3.0 jeżeli było by to samo co lt 2.0, a nagrałem sobie batmana arkham city i wyskakuje mi błąd płyty podczas uruchomienia pierwszej misji no i odnośnie tego napisał mi że na tym dashu nie działają gry nagrane zwykłą nagrywarką że wie to z doświadczenia i co wy na to ?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Dzialaja tylko nie zainstalujesz na dysk na forum jest tutek jak nagrywac z ihasem i bez
     
  9. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Powinny działać jak nie instalowałeś na dysku. Najprawdopodobniej źle się nagrała. Moim zdaniem lepiej zainwestowac te 100 zł i już płyt nie marnować
     
  10. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie korzystałem z tego forumkowego poradnika i najpierw przy włączaniu pierwszej misji włącza się jakis filmik i wyskakiwal błąd pobierania czegos tam a pozniej jak podłączyłem się do xbox live i sciaglem aktualizacje gry to zaczął wyskakiwac błąd płyty, i teraz nie wiem czy wina leży po stronie źle nagranej płyty czy tak jak koleś od którego kupiłem konsole że gry nagrane zwykłą nagrywarką nie działają. Mam takie gry jak resident evil 5, deus ex, dantes inferno, lost planet 2 i działaja normalnie ale one są chyba xgd2 i mam jeszcze medal of honor i przy włączaniu się drugiej misji wyskakuje mi zawsze w tym samym momencie błąd płyty no i to raczej jest wina źle nagranej gry
     
  11. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    żle nagrana płyta. Ale jak nagrywasz zwykłą nagrywarką to lepiej do xboxlive sie nie podczepiaj bo ryzyko bana jest duże
     
  12. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli to niemoże byc wina konsoli ? tylko płyty tak ? I wogóle nie wiem czemu on mi coś powkręcał że gry nagrywane zwykła nagrywarką nie działają i że to jest przez to że są nagrywane metodą truncate
     
  13. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pomoże ktoś jeszcze ?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń gry XGD3 z dysku (opcjonalne) i wyczyść pamięć podręczną konsoli.

    Sprzedający miał rację, jeśli masz napęd Hitachi.
     
  15. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale ja mam wersje arcade bez dysku i napęd mam liteon a nie hitachi
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj jakąkolwiek inną grę XGD3 (oprócz Forzy 4) i sprawdź czy działa.
     
  17. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak nie będzie działac to co to oznacza?
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Miałeś spoof'a napędu.
    2. Pada ci nagrywarka.
     
  19. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już w innym temacie pisałem że nie miałem spoofu napędu sprzedawca zapewnia że w konsoli byly wszystkie plomby itd i on ją otwierał aby wgrac lt 3.0 z tym że może padac mi nagrywarka to jest prawda bo ostatnio cos mi szwankuje laptop nie chce czytac plyt i raz na 30 razy odczyta, tylko martwi mnie to czemu napisal mi ze mozna tylko nagrywac ihasem czy poprostu nie wie jak sie nagrywa na lt 3.0 czy poprostu chce przede mną cos ukryc
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  21. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
Wczytywanie...

Poleć forum