1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier lt+ (abx 1.0.5)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JlBFULL, Marzec 14, 2011.

  1. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    To mój drugi temat a więc tak dzisiaj przerobiłem sobie napęd na LT+ no i mam assassin's creed brotherhood no i to chyba ma zabezpieczenie ap 2.5 czy jakoś tam czytałem wiele postów o nagrywaniu , oglądałem filmiki jak ustawić abx itd. ale w dalszym ciągu nie mam pojęcia jak nagrywać gry na LT+.Prosze was o pomoc i o wytłumaczenie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    robie wszytko tak jak tam jest napisane ale nie działa
     
  5. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    zapomniałem dodac że jest w pl , to coś znaczy?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tzn ze nie ma dla niej pacza i nie zagrasz
     
  7. meelman

    meelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli można zagrać tylko w wersje eng? I trzeba grać w te gry które mają patche?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tylko te sie uruchomia
    sa tez wersje ang przerobione na pol - poszukaj takich wstawek
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Akurat assasina mozna przerobic na polski z wersji globa, ktora ma patcha, ale o wejsciu na live mozna zapomniec. Reszta ktora nie ma patcha jest niegrywalna.
     
  10. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    czy mógłym bym poprosic o jakies linki albo strone na ktorej jest te assasin ?
     
  11. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    a jak mam wersje eng i pl to moge cos z tym zrobic czy nie ?
     
  12. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    bardzo proszę o pomoc
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pomoc nie nadejdzie sciagnij sobie wersje juz przygotowana
     
  14. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Podaj nr gg to podam ci linki to AC:B pl(napisy) gotowego do nagrania... Nie wiem czy działa na 100% ale jestem w trakcie pobierania. Sporo użytkowników chwaliło tą wersje :)
    Zapodałem Ci linki na priva...
     
  15. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    dzieki za linki w piatek moze je zassam do końca i napisze a mam jeszce jedno pytanie jak jest fable 3 po pl to jest tak samo jak u ac:b ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum