1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ivolo, Październik 5, 2012.

  1. ivolo

    ivolo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witajcie, słyszałem, że niektóe gry mają zabezpiecxzenia CIV i trzeba je nagrać iHasem, więc tu moje pytanie jakie to są gry, i które gry na pewno nagram zwykłą nagrywarką. I wiecie może które gry jeszcze trzeba zainstalować, w sęsie 2 płyte, jeśli gra ma np 16gb.
    Dzięki z gory za odpowiedź
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ihasem forze4, dirt showdown,dogma,fifa 13. Gry co wymagaja dysku nie ma ale dcl to forza4 auta bonus,batlefield 3 tekstury na lepsza grafe, batman 2 edycja complete dodatki dcl.
     
  4. ivolo

    ivolo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pendrive 16 gb wystarczy na DCL ?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Lepiej dysk kupic niektore dcl wykrywa z dysku.
     
  6. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak jak kolega up . np do batlefielda 3 teksturek hd nie zainstalujesz na pendrive;/ potrzebne hdd
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    20gb styknie, ale 60gb lepiej drogie nie sa.
     
  8. ivolo

    ivolo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czy jesli kupie taką przejściówke KABEL TRANSFERU DANYCH XBOX<-->HDD ORYGINAŁ (2676408115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to podłącze dysk od kompa, czy przenośny dysk i bedzie wszystko latło

    HDD SAMSUNG 160GB IDE/ATA-100% SPRAWNY! *KOSZALIN* (2678612311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    do tego taki dysk, jak myślicie

    Info W imieniu moim i moderacji apeluje o stosowanie opcji edytuj. Pisanie post pod postem jest niezgodne z regulaminem//Laki88

     
  9. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie. dysk musi zbyc ze specjalnej seri wd
     
  10. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gry z civ dochodzi jescze GRID 2, możesz nagrać grę civ normalną nagrywarką jeśli współpracuje z murnermax lub ihasem
     
Wczytywanie...

Poleć forum