1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier na lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez erasmous, Luty 26, 2014.

  1. erasmous

    erasmous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Mam dwa pytania odnośnie zagrywania gier pod lt 3.0 na xboxa. Pierwsze jest takie czy będę je mógł nagrać moją dotychczasową nagrywarką. Drugie jest takie czy płyty MUSZĄ być z firmy Verbatim czy mogą być jakiekolwiek ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Tą nagrywarka nie nagrasz gry chyba że motodą truncate. Najlepiej nagrywać na płytach verbatim
     
  4. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    xgd2 czyli obrazy 7.3 nagrasz normalnie , xgd3 czyli 8.4 tylko metodą turncate (skracanie)

    nie muszą być verbatimy, choć są one najtrwalsze
    mozesz nagrywać na platinumach i esperanzach
     
  5. erasmous

    erasmous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A podalibyście jakąś wmiare najtańszą i dobrą nagrywarkę? Gry xgd3 to po prostu te nowsze? Da się nakoś przekonwertować z xgd3 na xgd2?
     
  6. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Nie da się przekonwertować z xgd3 do xgd2, a lista nagrywarek jest na forum
     
  7. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
  8. erasmous

    erasmous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Może i nie są ale ja ją mam i się cieszę z kopii gry 1:1. Więc po prostu nie została jeszcze dodana. I nic nie trzeba zmieniać w firmware nagrywarki. Pobierasz ten program http://xboxforum.pl/oprogramowanie-13/c4e-s-burnermax-payload-tool-v0-15-a-154542/
    Włączasz i dajesz BurnerMax i wyskoczy
    [​IMG]
    zrzucasz na pasek (NIE WYŁĄCZASZ) włączasz IMGBurn ustawiasz te ustawienia (dla płyt verbatim mkm-003)
    [​IMG]
    i wypalasz a następnie cieszysz się z w pełni nagranej gry
     
    1 osoba to lubi.
  10. erasmous

    erasmous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum