1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier, na LT 3.0

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez yourblood, Kwiecień 22, 2012.

  1. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Siemka.
    Mam taki problemik. Co musze zrobić, aby bez problemu nagrywać nowe gry, żeby xbox je odczytał ? Jakiś czas temu przerobiłem konsole na LT 3.0, ale po nagraniu 2 gier, które miały 8,1 gb, xbox ich nie odczytuje. Nagrywarke mam LG, nie pamiętam modelu, ale ma bodajze 2 lata. Co musze zrobić, żeby spokojnie nagrywać gry ? Jak je przerabiać ? Kupić nową nagrywarke ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  4. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    Wg. poradnika, bez tej nagrywarki ihas, można nagrywac, ale bez możliwości nagrywania na dysk. Czyli moge nagrać ze zwykłej nagrywarki, czy jednak nie ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    A co zrobić, jak w imgburnie, wyskakuje " Plik nie mieści się na płycie" i sa dwie opcje do wyboru, nagraj do końca pliku, albo nagraj do końca płyty. Co dac ?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    A wytłumaczysz na czym to Truncate polega, bo nawet się z tą nazwą nie spotkałem ?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    truncate znaczy obcinac, okroic czyli nie nagrywa obrazu 1:1 tylko jest on obciety
     
  10. yourblood

    yourblood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skawina
    I w którym miejscu, należy tą opcje zaznaczyc, bo nie kojarze abym miał taką ową, podczas nagrywania .
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na poczatku wyskakuje przed nagraniem
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To okienko z wyborem wyskakuje po rozpoczęciu nagrywania. Wybierasz "Truncate".
     
  13. Mateusz2111

    Mateusz2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może podepnę się żeby nowego tematu nie zakładać. Nagrałem Batmana nowego zwykłą nagrywarką. Obraz przed nagraniem przepuściłem przez abgxa tak jak było w poradniku, ustawiłem imgburna przed nagrywaniem truncate płyta niby nagrała się na 100% ale nie zgadza się layerbreak. Czy coś źle ustawiłem czy tylko po nagraniu ihasem lb się nie zmienia? Jeśli to coś pomoże to nie ustawiałem booktype ponieważ nie było tam mojej nagrywarki (slimtype dvd a ds8a5sh ).
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra działa? Gra XGD3 nie nagrywa się z LayerBreak'iem 2133520, tylko z narzuconym przez ImgBurn'a.

    @down: To jest normalne.
     
  15. Mateusz2111

    Mateusz2111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, gra działa. Chciałem się tylko upewnić czy to ja coś źle zrobiłem czy tak ma być.
     
Wczytywanie...

Poleć forum