1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier na lt3.0 bez liteona

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Maqabra, Kwiecień 15, 2013.

  1. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy mogę nagrywać gry na lt 3.0 bez ihasa? Tzn. Mam w starym kompie nagrywarkę jakąś, nie jestem teraz w stanie tego podać. Grać będę tylko singleplayer.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Możesz nagrywać, jeśli nagrywarka obsługuję płyty DL

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    90procent gier możesz nagrać o ile wypara se poradzi z nagranie polecam skanować gry abgx360 na ustawieniu autofix level 3 i nagrywać clonem cd. Ewentualnie potestować czy będzie działać program pay tools 0,15 z imgburn.
     
  5. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ludzie mi mówili, że bez liteona nagrywa sę do 97%.
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    tam kilka gier nie działa tylko. Jak nie grasz online to w sam raz. ale xgd2 jak wypalisz to możesz na necie na tym śmigać. Xgd3 trzeba ihasidłem nagrać żeby się na xbox live na bana nie narazić.
     
  7. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Głównie chodzi mi tylko o te nowe gry typu far cry 3forza 4, tomb raider itd.
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    jak ci wypalara nagra to te ci zadziałają. Oprócz forzy 4 bo ta jest z civ.
    edit ale zamiast forzy 4 możesz wypalić forze horizon ta nie ma civ a jest nowsza.
     
  9. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli dobrze rozumię, to jeśli nagrywarka nagrywa płyty dl to bez problemu nagra mi te gry?
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    powiny działać o ile nagrywarka nie jest za stara albo za słabego lasera nie ma. Do starej nagrywarki w tak miare jakościowo dobrych płyt użyj i dobrze by było ,że nagrywarka miała najnowszy soft do niej dostepny . Jak nie będzie chciała nagrywać i tak to musisz kupić nową i polecam zacząć nagrywanie clonem cd szybkość x2.4 i z pliku .dvd po skanie abgx360 z ustawieniem autofix level 3.
     
  11. steveopt

    steveopt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PT
    U mnie w lapku jest zwykły naped z dvd dl i nagrałem fifke na xd3 na imageburn ,płyta jakaś tamza 6zł na pewno nie Verbatin. Wszystko działa , także polecam! Za pierwszym razem sie nie nagrało ( fail ) ale po drugim działa !


    przy okazji - jestem zielony w tym temacie , i wiem tylko jak nagrać gierke o wadze do 8,1 , ale w jaki sposob nagrac gierke która ma 14,6?


    pozdrawiam
     
  12. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie nie próbowałeś grać w trybie Kariery? FIFA 13 nagrana zwykłą nagrywarką zawsze wywala błąd po wejściu do Kariery.

    Do Autora: Spróbuj na tej nagrywarce użyć programu C4E's Burner MAX Payload Tool v0.15, może zadziała i uda się nagrać bez problemów. Jak nie to próbuj nagrywać Truncate. Tylko, że niektóre gry -> Forza Motorsport 4, DiRT Showdown, Dargon's Dogma, FIFA 13(Kariery tylko nie zagrasz), i chyba Borderlands 2 - zagrasz z 5min i konsola wyrzuci do menu(problem z autoryzacją dysku). Najgorzej jeśli nagrywarka będzie słaba i nie nagra lub nagra z błędami, wtedy najlepiej kup nagrywarkę LiTE-ON iHAS 124 B - musi być rewizja B lub jakiegoś innego iHASa(np. rewizja A,C,D) kompatybilnego z C4E's Burner MAX Payload Tool v0.15, ale lepiej rewizję B.

    Poczytaj też:
    http://xboxforum.pl/oprogramowanie-13/c4e-s-burnermax-payload-tool-v0-15-a-154542/
    http://xboxforum.pl/oprogramowanie-13/burnermax-payload-tool-lista-nagrywarek-kompatybilnych-154552/
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Bordelands 2 nie ma civ.Pay tools nagrac cos to cud.
     
  14. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak już ma taką nagrywarkę to warto spróbować. Ale z iHASem np. rev.D podobno nie ma już problemów. Co do Borderlands 2 to był temat na forum o tym, że po 5min wywala do Dasha(menu:))
     
  15. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takiego liteona DH-20A4H-06C OEM+SOFT CZARNA w Morele.net Da radę nim nim nagrywać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum