1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier na płytki.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil113, Październik 3, 2011.

  1. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przeczytałem już kilka poradników na ten temat ale dalej nie zabardzo kumam o co chodzi.
    1) czy do nagrywania wystarczy tylko program imgburn?
    2) jak wypakuje grę to mam 2 pliki xxxxx.iso (ok7,3 gb) i xxxxxx.dvd (0k. 35 bajtów). Który plik mam nagrać bo widziałem że w poradnikach nagrywają xxx.dvd.
    Więc jak to się ma z tymi plikami???
    Dzięki z góry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymon1965

    szymon1965 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    okolice Poznania
    wystarczy img burn, dla pewności możesz sprawdzić obraz płyty abgx (sprawdzasz obraz iso) w imgburn nagrywasz plik dvd który musi być w tym samym folderze z plikiem iso
     
  4. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Są setki poradników na temat nagrywania gier, w tym na tym forum więc poświęć jakieś 20 sekund i tam wejdź... -.-
     
  5. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już pisałem że przeczytałem troche poradników. Tak jak mówiłem po wypakowaniu wyskakują mi 2 pliki te co napisałem. i mam je wrzucić do jednego folder i wtedy nagrać płyte???
     
  6. szymon1965

    szymon1965 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    okolice Poznania
    tak ! jeszcze napisz jaką masz przeróbkę bo nieraz trzeba spatchować wave lub użyć activate iso
     
  7. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. szymon1965

    szymon1965 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    okolice Poznania
    to luz ! Nie wejdzie ci tylko kilka tytułów jak GOW 3 bo tam potrzebne jest LT 2.0, możesz nagrywać
     
  9. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak daje nowy folder i wrzucam tam te dwa pliki to i tak do nagrania muszę wybrać jeden z nich. jak to zrobić dokładnie??? sorry za takie pytania ale nie chce niszczyć już więcej płytek;)
     
  10. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Jeśli przeczytałeś wiele poradników i dalej nie wiesz to jesteś tępy jakiś. Tak jak będą 2 pliki w folderze to masz wybrać ten ***.dvd. Prędkość 2,4x i nagrywasz

    OFF:
    Z tego forum się robi jeden wielki burdel, coraz mniej tematów widzę w koszu tylko wszędzie jest śmietnik
     
Wczytywanie...

Poleć forum