1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier na xbox 360 Płyta Extreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Woomeer, Maj 7, 2011.

  1. Woomeer

    Woomeer Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrołęka
    Witam kupiłem płyte extreme i przy nagrywaniu mam tak w ImgBurn mam 0 % ciągle w CDClone normalnie się nagrało lecz xbox nie odczytuje
    mam xbox 360 elite z przeróbką i xtreme .
    płyte mam taką

    Extreme DVD+R DL 8,5 GB x8Speed ultra compatible read
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. meelman

    meelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Zmień płytę na Verbatim i po sprawie.
     
  4. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Extreme to najgorsze ścierwo jakie miałem. Przeważnie używam Omegi, Verbatimy i jest wszystko cacy
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ja nie wiem czy trafilem na g***** serie ale omegi tez mi nie dzialaly, polecam verbatim, jeszcze zadna plyta mi sie nie zmarnowala
     
  6. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja używam Verabatim, Maxell i TDK i wszystkie mi działaja bez problemu
     
  7. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja napisze tak każdy pisze verbatimy ja kupuje najtańsze maxwell u mnie ona kosztuje 2.20zł nagrałem już ponad 60 gier i nie zdarzyło mi się na nich by coś wybiło przy nagrywaniu lub konsola nie czytała
     
  8. Woomeer

    Woomeer Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrołęka
    :( kupiłem verbatima tu tez mi nie chodzi chyba nie mam nagrywarki double layer
     
  9. kkkamilll

    kkkamilll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łdz
    witam sorki za odkopanie ;) Ja dzisiaj sobie kupilem plytki maxell'a i nagrywajac call of juarez cartel (imgburn) wyskoczyl mi jakis blad i przy nacisnieciu przycisku kontynuuj znowu sie powtorzylo :/ co robie nie tak ??? caly czas nagrywalem na plytkach verbatim ale akurat nie bylo ich w sklepie :/:/
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  11. kkkamilll

    kkkamilll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łdz
    No wiem wlaśnie że słabsze niż Verbatimy ale w chwili obecnej innych nie posiadam ( nie bylo) a chcialbym zagrac dzisiaj w ta gre. Więc możecie powiedziec czemu wyskoczyl mi bląd ?? Wczesniej nagrywalem i szlo jak ta lala (ponad 40 gier) a teraz na tej plytce nie idzie :/
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dobra nagrywarka nagra płyty słabej jakości. Słaba nagrywarka plus słabe płyty i od razu wywali błędy. Musisz poczekać aż będą verbatimy. Poza tym nic nie stracisz, bo gra słaba.
     
  13. kkkamilll

    kkkamilll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łdz
    Dobra już sobie poradzilem. Poprostu przy nagrywaniu przegladalem sobie stronki www itd dlatego ten blad wyskoczyl. Gdy nagrywalem druga plytke wlaczylem sobie film tak zeby nie bqawic sie klawiatura i myszka i plytka sie nagrala. Mysle ze wiec ie o co mi chodzi ;);) Pozdrawiam
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bo to slabe plytki co tu rozumiec
     
  15. domarum

    domarum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam pytanie
    Czy mogę nagrać fifa street (2012) na płytę dwuwarstową maxell i będzie działała gra
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Będzie działać, gra jest xgd2 więc powinna się nagrać na taniej płycie
     
  17. domarum

    domarum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzięki
    a co byś polecił Cod MW3 czy Fifa street
     
  18. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  19. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Ja nagrywam na Omega lub platinum i każda działa nie kupuje verbatinum szkoda mi kasy ale na te nie narzekam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum