1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Gier na Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Morczan, Wrzesień 4, 2011.

  1. Morczan

    Morczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z nagraniem gry Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 2 na Xboxa 360. Wersa oprogramowania to 2.0.13599.0 Jest to nowa konsola z data produkcji 1 stycznia 2011 r Czytalem wiele poradnikow jak nagrac plyte ale nieudalo mi sie gostek co przerabial konsole powiedzial mi abym kupowla gry z lt +1.91 jestem nowy w tych tematach wiec niewiem zabardzo oco chodzi ale pisze wszystko abyscie mogli mi pomoc . I tutaj jest moja prozba jak nagrac gre na tego Xboxa aby chodzila dodam ze jak wlacze gre to jest czarny ekran i po chwili wyskakuje okieno ze niie rozpoznaje plyty i zeby wylaczyc konsole lub przeczyscic plyte szmatka plyte jaka uzylem to esperanza DVD+R DL
    Prubowalem programem abgx 360 i nic przeskanowalem nagrana plyte tym programem i wyskoczyly jakies napisy na czerwono oto one : Layerbrake for this DVD was reported as 1913744 <expected 1913760>
    If this is a burnt Xbox 360 backup, it probally won't boot on your Always burn your backups with the correct layebreak
    To wszystko prosze o pomoc jak mozna nagrac ta gre zeby chodzila
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jesli nagrywales imgburn to nie ustawiles layer break w opcjach a jesli w clonie to do nagrywania wybiera sie plik,.dvd w ktorym zapisany jest lb. Sa tutki jak nagrywac gry na forum wysil sie i poszukaj.

    nabazgrane na LG - P500
     
  4. zabaco

    zabaco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zmień program do nagrywania, a jak nie pomoże to kup lepsze płyty.
     
  5. kamil.kd

    kamil.kd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    najlepiej zrób tak:
    w folderze gdzie masz grę wybierz ppm( prawy przycisk myszy) -- nowy dokument tekstowy --LayerBreak=1913760( pod spodem)
    nazwa gry (dokladnie tak jak w iso) na końcu .dvd - to jest ważne
    zapisz jako (dokładna nazwa gry) i .dvd - zapisz... koniec.
    I prze imgburn wybierasz plik .dvd z najmniejszą prędkością x2.4 i się nagrywa. :D:D
     
  6. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kolego przeczytales w ogole post ktory napisal zalozyciel tematu? Bo chyba raczej nie. Nie ustawil layer break wiec co tu maja do tego plyty i program do nagrywania?!

    Tepota ludzi i brak czytania ze zrozumieniem nigdy mnie nie przestanie zadziwiac na forach internetowych :/

    nabazgrane na LG - P500
     
  7. Morczan

    Morczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem tak jak napisaliscie tyle ze nagralem plik dvd clonecd i po wlozeniu pisze nierozpoznana plyta kod Stanu : 03-57-00 teraz nagrywam ten plik ImgBurn dodam ze w abgx jest wszystko na zielono napisze jak nagram ImgBurnem dodam ze zaznaczylem layer break Dodam jeszcze ze pomimo ustawionego layer break ImgBurn sam wybral plik dvd niepozwolil mi wybrac pliku iso
     
  8. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A plik dvd stworzyl ci abgx czy sam go zrobiles? Jesli abgx to chyba twoja nagrywarka cie nie lubi i ma w pompce co jej karzesz ;)

    nabazgrane na LG - P500
     
  9. Morczan

    Morczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Plik dvd stworzyl mi abgx ale to juz niewazne poniewaz dziala ale niewiem jak to zrobilem thx za pomoc ktora mi udzieliliscie jakby cos to bede pisal
     
Wczytywanie...

Poleć forum