1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier na xbox360 z zabezpieczeniem AP.25

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaciekPRO, Grudzień 3, 2010.

  1. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Hej.
    Spróbuje nagrać grę na xbox360 z zabezpieczeniem AP.25 krok po kroku, do każdego podpunktu dodaje screen-shot:

    KROK 1: Przygotowanie gry z programie PPF-O-MATIC 3
    1. Dodanie do ppf-o-matic 3 pliku obrazu i patcha:
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    2. Sukces, nasz patch został pomyśl dodany do obrazu ISO gry:
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    KROK 2: Sprawdzanie gry w programie: ABGX 360 1.0.4
    1.Ustawienia:
    Options: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    2. AutioFix: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    3.Misc: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    KROK3. Launch!

    1. Po launchowaniu: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    KROK4. (Podsumowanie).
    BYŁO TO MOJE PIERWSZE NAGRYWANIE, ROBIŁEM ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ.
    TERAZ WASZA KOLEJ KOMENTUJCIE CZY TA GRA (assassin's creed brotherhood) MOŻNA BEZPIECZNIE NAGRAĆ NA PŁYTĘ I BEZ PROBLEMU ODPALI NA MOIM XBOX 360 Z PRZERÓBKĄ LT+!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    gra sie nie zpatchowala poniewaz nie ma dla tej wersji patcha ap 2.5 na serwerze abgx360 ;)
     
  4. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Czyli nie będzie chodzić?
     
  5. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    raczej nie :) powinno Ci dociagnac patcha

    tak wyglada poprawnie zpatchowany obraz w tym wypadku AC:B
    [​IMG]


    EDIT : nie przygladalem sie twojemu screenowi wedlug tego co jest na twoim screenie ap2.5 jest ale nie jest w stanie go sprawdzic tak samo jak i calego obrazu
     
  6. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Spróbuje patchować to drugi raz...
     
  7. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chodzi bardziej o to ze nie ma tej wersji w bazie abgx wiec nie moze sprawdzic jej poprawnosci jednak jak wrzucisz do napedu powinno ruszyc ale nie ma pewnosci czy ci nie oflaguje konsoli lepiej zagrac w wersje global ktora jest pewna na 100%
     
  8. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    A gry w wersji NTSC Complex powinny chodzić?
     
  9. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zalezy od twojej konsoli kupiana w usa = ntsc , europa = pal jak narazie sa 4 relase'y z ap 2.5 z czego 2 do nfsa wszystko RF
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    W europie kupiona czyli nici z ntsc gier :(
    Czy gry z RegionFree chodzą?!
     
  11. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    skubaniec a ja mam cos dziwnego niedawno wgralem ixtreme LT+ 1.9 ten najnowszy nagralem ac :brotherhood wkladam do konsoli x360 i mam tylko czarny ekran dalej nic :) i teraz niewiem czy zle nagralem gre czy niewiem co sie stalo :) ale poprostu płytka wiruje i mam czarny ekran i dalej nic tylko dodam ze niewgrywalem patcha ap.25 tylko sciaglem obraz sprawdzilem abgx wszystko bylo na zielono i potem nagrywalem i dalej nic tylko czarny ekran niewiem czemu
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    skoro masz czarny ekran to nie mogło byc w abgx wszystko na zielono

    ewentualnie podmieniony napęd
     
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    On ma dasha 2.0.12625.0 a wgrywa patcha w ABGX pod 2.0.13146.0 dlatego ma czarny ekran. Po prostu nie ten patch ;)
     
  14. merols

    merols Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie jak znaleść patche do gier bo mam pare tych nowych ale potrzebuje patcha i nie wiem jak go znalesc
     
  15. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Czy na LT 2.0 trzeba odznaczyć "Disable Writers" w ABGXie? Po uprzednim wstrzyknięciu patcha o nazwie: XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1
     
  16. Jenx

    Jenx Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    126
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A w jaki sposóby nagrać halo reach na lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum