1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poradnik Nagrywanie gier pod LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam34689, Styczeń 25, 2012.

  1. Raynaldo

    Raynaldo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2014
    Posty:
    63
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam pytanie czy jest jakaś możliwość sprawdzenia oprócz weryfikacji w imgburn czy nagrana płyta jest kopią 1:1 ? Jest to gra XGD2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak XGD2 to na pewno masz w 100% wypaloną pełną kopię (oczywiście jeżeli nie było żadnych błędów itd.)
     
  4. GGG205

    GGG205 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Olesnica, Poland
    A przy nagrywaniu nie ścina się nic ?
     
  5. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam pytanie chodzi o wypalanie kopi na Lt 3.0 gxd 2 czy musze instalowac gry na dysku ? chce grac tylko z plyty mam dysk 4gb
     
    1 osoba to lubi.
  6. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli nie szkoda ci lasera i nie masz możliwości podpięcia pendrajwa to jasne, że możesz.
     
  7. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej. Też chciałbym nagrać płytę xbd2 pod xbox lt 3.0. Ostatnio jedną płytę już nagrałem (7,30) i działa, ale nie można jej zgrać na dysk. Możesz mi wysłać link do przepisu?? Pozdro
     
  8. Ultran

    Ultran Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko.
    Ostatnio nagrywałem GoW3 pod LT2.0 i śmiga ładnie natomiast Far Cry 3 czy Tomb Rider wymaga aktualizacji ( mója dash 2.0.13599.0). I pytanie moje jest następujące. Czy po aktualizacji ucieknie mi przeróbka? Jeżeli tak można zrobić downgrade do tamtego z przeróbką? Wiem że powinienem mieć LT 3.0 ale chce mieć LT 2.0.
     
  9. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Na forum jest temat "Czy przeróbka usunie mi przeróbkę?". Podałbym link ale piszę z Tapatalka.
     
  10. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    788
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przy LT 2.0 jak zrobisz aktualizacje to dostaniesz cicha aktualke, gry bd musial uruchamiac metoda mp3 trick z tego co wiem :)

    Zrob aktualizacje LT 2.0 do LT 3.0 :)
     
  11. Ultran

    Ultran Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba nie ma sensu z nim nic robić
     
  12. kamilo19900302

    kamilo19900302 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. artur281

    artur281 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem z lt 3.0 na 2.0 a win 7 64 bit

    Witam forumowiczów. Mam problem ze swoim windowsem a dokładniej z systemem 64 bit-owym. Nigdzie nie mogę znaleźć programu pat***ącego z lt3 na 2 na mój system. Czy ma ktoś może takowy program lub wie w jakim dziale go znajdę to będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję.
     
  14. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Możesz uźyć wersji 32 bit. 64 jest kompatybilny z 32 ale tylko w jedną stronę.
     
  15. kamilo19900302

    kamilo19900302 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. albertototo

    albertototo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niestety nie znam na to odpowiedzi..Jednak chętnie bym Ci coś pomógł jakbym ją znał. Ja to właśnie dzięki temu forum ale i także youtube nauczyłem się nagrwyać gry właśnie pod lt 2.0 : D na początku nie było lekko i były metody prób i błędów a teraz widzę jakie to proste było ha
     
  17. marczi1212

    marczi1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za wątek. Dopiero zaczynam interesować się tematem, ale widzę, że można znaleźć tu wiele przydatnych porad. Na pewno skorzystam też z tutorialów na Youtube.

    Zapraszamy na rewię taniochy http://zielonomi.bloghi.com/ zajrzyj!
     
    Ostatnia edycja: Maj 4, 2015
  18. Ultran

    Ultran Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. okonix

    okonix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2015
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mi w programie ABX 360 wyskakuje error że komenda nie może być wykonana nie wiem co robić zamontowałem obraz itd i error...
     
  20. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
  21. Wns1337

    Wns1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2015
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przydatna rzecz, szkoda tylko ze dla przerobionych konsol :)
     

Wczytywanie...

Poleć forum