1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier pod lt 3.0. Czy robię to prawidłowo?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KarczynaNumber7, Luty 21, 2015.

Mogę zgrywać na płytę?

  1. TAK

  2. NIE

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.
  1. KarczynaNumber7

    KarczynaNumber7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy te żółte napisy w abgx360 coś oznaczają czy mogę wypalać grę? (far cry 4)
     

    Załączniki:

  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. KarczynaNumber7

    KarczynaNumber7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Fix z oficjalnej stronki , i hula wszystko
     
  6. KarczynaNumber7

    KarczynaNumber7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co oznacz ten błąd?
     

    Załączniki:

  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tzn że nie masz ihasa lub nagrywarka nie obsługuje Payload Tools. , O payload tools poczytaj na forum
     
  8. KarczynaNumber7

    KarczynaNumber7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2015
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak mogę to naprawić czy cos? Czy się nie da?
     
  9. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz nagrywać z opcją "truncate" lub zakupić odpowiednią nagrywarkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum