1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier pod LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rogal_88, Kwiecień 4, 2010.

  1. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam... Przeglądałem forum w tej sprawie i wszyscy piszą, że pod LT działa wszystko. Czyli nie muszę sprawdzać obrazu dodatkowymi programami tak? Nie ważne jaki wave posiada? Ustawiłem sobie w imgburn booktype na DVD-ROM tak jak być powinno i LB na 1913760. I tu rodzi się kolejne pytanie: czy gdy mam ustawiony LB na sztywno to mogę nagrywać bezpośrednio z iso czy potrzebuję tego pliku dvd? Z góry dzięki za odpowiedzi ;) Zapomniałem dodać: nie mam zamiaru grać online.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Nagrywaj CloneCD jest 100% lepszy od tego imgburn.
     
  4. Keroloth

    Keroloth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie słuchaj tego pana... imgburn jest darmowy :p a cloneCD to duży szajs :p
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oba programy są dobre, co do sprawdzania obrazów jak nie chcesz nie musisz. Lecz jesli chcesz grać na live to do obrazów musisz dogrywać SS2 w przeciwnym wypadku LT nic ci nie daje
     
  6. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    CloneCD mi nie pasi :p Kiedyś go używałem i mi się najzwyczajniej nie podoba :p A jak z tym LB? Muszę nagrywać z pliku dvd czy nie? I czy alcoholem też można wypalić i będzie git? Pozdrawiam i wesołych świąt życzę :)
     
  7. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    LB 1913760 dajesz w notatnik zapisujesz w .txt i zmieniasz rozszerzenie na .dvd i nagrywasz z tego pliku .dvd oczywiscie obraz gry i plik .dvd musza byc w tym samym folderze ;)
     
  8. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Więc ustawienie na sztywno nic nie daje ;P Dobra dzięki :) Do zamknięcia.
     
  9. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Szajs to chyba ty masz w glowie nie znasz algo Clone CD takze oszczedz sobie tego typu wypowiedzi.
     
  10. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Panowie nie kłócić się! Święta są . Dobra wypróbuje imgburn, clonecd, i alcohola :p Jeżeli z każdego programu płytka będzie działać to zostanę przy alcoholu :)
     
  11. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    ja jedynie moge powiedzieć, że imgburn zepsuł mi 2płyty Verbatima!
    CloneCD nagrał mi 7gier bez żadnego problemu... dlatego ja również polecem Clona :)
     
  12. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miałem to samo z ImgBurn skakał mi bufor i 2 na 20 płyt Verbatimki poszły w śmietnik. W clonCD nagrałem 30 bez problemu. Wydaje mi się że ImgBurn może potrzebować więcej RAMu przy nagrywaniu nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Głupio to zabrzmi ale wydaje mi się też że po nagraniu CloneCD jakby płyta ciszej chodziła w napędzie może tylko mi się wydaje ale...:)
     
  13. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Więc jeszcze jedno pytanie :p Bo konsolkę będę miał w przyszłym tygodniu (elite z LT). Pytanie brzmi: LT to ixtreme 1.7 tak? Chyba wyszła też poprawiona wersja LT 1.1?
     
  14. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Layer Break ustawiony na sztywno = nagrywanie z pliku dvd
     
  15. zloty818

    zloty818 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie mam od pewnego czasu (od wczoraj) xboxa z ixtreme lt 1.1 .Wypalilem force unleashed w imgburn i wszystko ladnie chodzi jednak sciagnalem assassins creed 2 i po nagraniu i wlozeniu do xboxa wyskakuje mi ze musze zaktualizowac konsole zeby grac.
    co robic?????????? prosze o szybka pomoc
     
  16. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    zaktualizuj... to sie z plyty robi
     
  17. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok 130 gier imgburn 100% na laptopie nagrywarka pionka;) clona tez nie polecam
     
  18. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, niedługo przerobie konsole, pytanie mam odnosnie nagrywania gier, kiedyś w pierwszym xboxie miałem ixtreme 1.5 i jakoś tam imgburnem nagrywałem i wszystko było ok na live też grałem, ale z pewnych powodów musiałem kupić nowego klocka i teraz pytanie, jak przerobie na lt 1.9 to nagrywam tym samym sposobem czy jakoś inaczej?? Bo słyszałem ze jak chce na live grać to trzeba coś dogrywać itd. :)
     
  19. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie zmieniasz już wave.
    A obrazy pat****esz plikami SSv2 i AP25.
     
Wczytywanie...

Poleć forum