1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier ... POMOCY !! :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Maxiss_8, Luty 3, 2013.

  1. Maxiss_8

    Maxiss_8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to tak. Mam problem z nagrywaniem gier .. ;/ Wywaliłem już z 5 płyt. W czym jest problem, Podczas nagrywania COD BO2 zabrakło mi miejsca na płycie, gre można było włączyć na X ale były problemy i gra co chwile się wyłączała, jak nagrywałem 2 raz na płyte PLATINUM było wszystko OK 0 błędów, ale na Xbox'ie był napis "Różne pliki". Teraz nagrywam Alan wake i ImgBurn stoi w miejscu, jest 75% i nic .. nagrywa mi się już 2,5h, Pomocy :(

    Z góry dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    jakie masz lt. do cod bo 2 potrzebujesz już lt 3 bo to xgd3 i nagrywarkę ihasa z burner max. alan powinien się normalnie nagrać bo to jest stara gra i ona ma xgd2 normalna nagrywarka powinna to ogarnąć
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nagraj inną nagrywarką, bo ta sobie najwidoczniej nie radzi.
     
  5. Maxiss_8

    Maxiss_8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no kolega ma Lite-on IHas 122 ale no nie jest wersja B i lipa ;/ i mam LT 3.0
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Co do Call of Duty Black Ops II musisz mieć nagrywarkę z wgranym burner max i nagrać ją według poradnika na forum.
     
  7. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
  8. Maxiss_8

    Maxiss_8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wlaśnie myślałem żeby kupić tą nagrywarkę, ale nie wiem czy się opłaca, co wy o tym myślicie ? :) i na jakie płyty nagrywać ?
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak chcesz mieć dobrze nagrane gry to nie masz wyboru :) najlepsze są Verbatimy bo z innymi to różnie bywa.
     
  10. Maxiss_8

    Maxiss_8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie kupić najtaniej tego Ihas 124B ^^ bo kasy to niemam :( .
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    użyj clonecd pomaga przy słabych płytach i nagrywarce i się wypali jak trzeba i będzie działać . nie słuchaj bajek ,że do poprawnego działania gry są wymagane verbatimy. w clonie nawet na omedze nagrasz . ale tylko xgd3 bez civ
     
  12. Maxiss_8

    Maxiss_8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to jak ? . Opłaca się kupić tą nagrywarke ? I jakich programów używać ? :) jakieś instrukcje ? :D
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na forum jest poradnik jak nagrywać gry pod LT i tam jest podane czym i jakim programem nagrywać. Mój kolega nagrywa iHasem z wgranym burner max na płytach Verbatim według poradnika na forum i zero źle wypalonych płyt. Jak nagrywał na płytach Platimum lub Omega bywało że gra się źle nagrała, także z tymi tańszymi płytami to loteria.
     
  14. Maxiss_8

    Maxiss_8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli Ihas + Verbatim i jazda, jazda ? ^^
     
  15. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    ale bajki ..... trzeba umieć nagrać potwierdzone wieloma opinia unserów na omedze się da wypalić poprawnie. opłaca się kupić ihas rewizja b . niż używać pay tools bo to jest loteria dopiero.
     
Wczytywanie...

Poleć forum