1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier powyżej 8gb. Mam problem . Pomóżcie !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szefo01, Styczeń 28, 2012.

  1. szefo01

    szefo01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam mały problem odnośnie nagrywania gier powyżej 8gb. Nagrywam gry programem clonemcd lub img burn wszystko nagrywa mi sie bez żadnych błędów i problemów do osiągnięcia medium płyty. Nagrywanie kończy sie sukcesem ale po włożeniu płyty do xboxa czyta płyte wciskam zagraj w gre ale po chwili wyswietla sie czarny ekran przez pare sekund i wraca do menu xboxa . Nagrywarka firmy samsung, płyty verbatim , LT+2.0. Bardzo bede wdzieczny za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    To sa gry z xgd3 i brakuje paru elementow wiec kup sobie ihas'a i dalej to poszukaj na forum
     
  4. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    ...i na lt 2.0 sobie w nowe gry nie pograsz
     
  5. szefo01

    szefo01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi o gry typu driver a do tego wystarczy 2.0
     
  6. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    sprawdż jaki masz dashboard
     
  7. szefo01

    szefo01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    numer dashbord jak dobrze odczytałem jest taki 2.0.13599.0
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wobec tego najnowszy imgburn i przy nagrywaniu wybierz truncate
     
  9. szefo01

    szefo01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No własnie tak robiłem imgburn przed rozpoczęciem wyświetlała sie informacja i zaznaczałem truncate i nagrywa sie do końca oczywiscie na verbatimie i dzieje sie tak jak napisałem na początku
     
  10. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @up . Czytam juz drugi temat i w drugim nie wnosisz nic tylko koment typu " no no" wiem, ze nie chcesz byc swiezakiem , ale trzeba pomagac ludziom a nie tylko bic posty ...

    @ topic ;

    Polecam zrobic tak jak ja robilem i odziwo działa ; )

    1. Rozpakuj od nowa obraz
    2. PPM i otworz go w notatniku ( .iso oczywiscie )
    3. Usun linijke z LB - druga linijke zostaw
    4. Nastepnie atutomatyczne ustawianie LB w ImgBurn
    5. Truncate > Continue i jedziesz ; )

    Jak nie zadziała to juz dziwna rzecz. Moze jakis demon ? zrobiles cos zlego ostatnio ? :D

    Pozdrawiam i milej nocy ; )
     
  11. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    może podłączałeś klocka do live i ściągła się cicha aktualizacja która blokuje działanie gier xgd3 i dlatego masz problem z odpaleniem gry




    @up obraz iso 8GB otworzyć w notatniku o_0 ? wydaje mi się że jednak miałeś na myśli plik .dvd to wtedy wszystko wporządku ;)
     
  12. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @szefo
    To , ze nabijasz posty to nie bylo do Ciebie. Wczesniej byl tu jeszcze jeden post, ktory został usuniety ; ) przepraszam za niedogodnosci.
     
  13. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oho, przepraszam ! tak, mialem na mysli .dvd ... tak to jest jak sie w nocy pisze :D

    z gory przepraszam za ( chyba ) double posta ; >
     
Wczytywanie...

Poleć forum