1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier przez CloneCD na xbox 360.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez smithinger44, Sierpień 5, 2010.

  1. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Elo. Jak próbuję nagrać grę PGR4 na płytę to ustawiam prędkość na 16x (chyba).
    Pojawia się ekranik z postępem nagrywania. Po 15 minutach wciąż jest 0% a prędkość nagrywania to też 0!!
    O co Kaman??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przerwałem i płyta nie chce wyjść po mimo naciskania przycisku!!
    Mam laptopa Toshiba Satellite.

    OK. Wyciągnąłem awaryjnie i płyta nie jest zapisana!!
    Co mam zrobić żeby tym razem się zapisało??
    Płyta TDK DVD+R 8x Speed 8.5GB.
    Może to chodzi o zapis??
     
  4. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Nie dziwi się jak ustawiłes prędkośc na x16. Gry na x'a nagrywa sie MAX x4. Ja też mam zawsze na początku chwilke 0% ale pozniej idzie. Zmien prędkośc nagywania
     
  5. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Już próbuję!!
    Jak mi się płyta zepsuje to zabiję!!!!!
    Dostałem od Mamy ponieważ ma w pracy a w żadnym sklepie w promieniu 5km nie ma takich płytek.
    Ustawiłem 2.4x i narazie 0%!!
    JUHU!!! Jest już 1%

    Ale zapierdziula już 4%
     
  6. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Po pierwsze się nie unoś (mówie grzecznie ) a po drugie są poradniki na forum jak nagrywac CloneCD, wystarczyło tylko wpisac w wyszukiwarke :/
    Edit: No to fajnie że Ci sie nagrywa ;)
     
  7. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szukałem ale nie zauważyłem że jest ustawione 16x!! zawsze miałem 8x ustawione i się jakoś samo ustawiło!!
    Płyta nie do wyrzucenia!!
    Wszyściutko działa!!

    A i koleszko, jeszcze się zapytam jak na tym forum zrobić podpis??

    Jestem taki HAPPY!! Jakby rodzice kupili mi zapas pieluszek HAPPY na całe życie!!
     
  8. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Chodzi o sygnature która jest pod postem? Wystarczy wejśc w swój profil i jest opcja Edytuj sygnature (chyba) i tam wstawisz co chcesz :)
     
  9. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazow-iso-windows-4.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum