1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Oli6719, Kwiecień 7, 2013.

  1. Oli6719

    Oli6719 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,wczoraj przerobilem sobie konsole na rgh czy jak to tam sie mówi czyli nie mogę odpalac gier z płyt tylko z dysku i tu jest problem jak mam przenieść grę z kompa na dysk xboxa i mam do tej przeróbki program na płycie xex i jak mam zainstalować te gry pomocy !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    kto ci powiedział,że nie możesz odpalać gier z płyty?
     
  5. Oli6719

    Oli6719 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Człowiek, ktory przerabial pytal jaką przeróbke chce i podal alernatywnie czy chce grać z dysku czy z plyty, pakiet byl drozszy wiec wybralem z dysku. Nie zam sie na tym wiec uwierzylem na slowo.
     
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    gry orginalne możesz odpalać normalnie na konsoli a nawet zgrywać je na dysk i grać normalnie bez płyty
     
  7. jak781

    jak781 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    74
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    CK
    A jak masz dobrego neta, to mozesz za posrednictwem FTP przesylac gry z kompa na konsole :)
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    akurat tu pojęcie "dobry net" nie ma zastaosowania :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum