1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NAGRYWANIE GIER Xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kojakoss, Grudzień 17, 2010.

  1. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemano Ziomusie :) jaką płytę mam kupić aby nagrać zassaną gierce z neta na Xboxiora ;) DVD + wystarczy ? czy nie bardzo

    Dzięki za Odpowiedz Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    szit hepends ;)

    dvd dl+ 8.5 gb, verbitam, platinium, czy jak wolisz mogą być jakieś wynalazki :)
     
  4. Benny90PL

    Benny90PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakie płyty są najlepsze i w jakiej cenie?
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Polecam
    Verbatim DVD+R DL - muszą być +
    cena takiej płytki to mniej niż 5zł
     
  6. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok to już wiedz dzięki :) tylko jeszcze jak ktos by był skory napisać jak się nagrywa gierki było by już gitt na maxa :D


    i jeszcze jedna sprawa dotycząca NFS nowego Jak mam sprawdzic lub przerobic na LT+ ?

    Sorry za trucie **** ale jestem narazie Noobem ;p
     
  7. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    luuz
    poczytaj forum co to jest ap25, lt+, a i znajdziesz też temat jak nagrywać gry :)
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko ze ja mam wgranego najnowszego Dasha :p czy to w czymś przeszkadza ??

    Aha i mój napęd to Liteon :)
     
  10. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kurde w tym problem ze nie wiem czy mam przerobionego na Lt + jest możliwość aby to jakoś sprawdzić ?
     
  12. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pewnie nie masz lt+ jak juz to zwykłe lt, a jak sądzę nie posiadasz klucza dvd? jak nie to konieczne będzie cięcie ścieżek?

    kiedy kupiłeś/przerobiłeś konsole? masz active.iso ?
     
  13. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok temat Uważam za zamknięty :) dowiedziałem sie od Kolegi moj Xboxik posiada LT+ :)
     
  14. spider111

    spider111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    ja kupuje za 3 zł Think Xtra i wszystko chodzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum