1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Gier XDG3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez skiba1985, Maj 1, 2012.

  1. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej! mam xa z Liteon DG-16D2S 02510C, jak mozna wypalic gry z XDG3 na zwyklej wypalarce (nie IHAS)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Poradniki masz w tym dziale w "przyklejonych tematach".
     
  4. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak widzialem go ale on dotyczy napedu IHAs... a ja takiego nie posiadam :/
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Te poradniki dotyczą każdej nagrywarki. Przeczytaj wszystko od początku do końca i będziesz wiedział, co zaznaczyć.
     
  6. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobilem tak jak bylo napisane
    [​IMG]
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Truncate i nagrywaj
     
  8. skiba1985

    skiba1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bede mógł normalnie grac po takim zabiegu ?:)
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  10. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    lecz z dysku już nie ponieważ bd Ci brakować plików
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie dlatego. Przy Dash'u wyższym od 13604 gry XGD3, nagrane zwykłą nagrywarką, nie przechodzą weryfikacji po zainstalowaniu na dysku.
     
  12. ad1995rian

    ad1995rian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ja mam równiez pytanie czy mam zamiar przerobic konsole lt 3,0 nie wiem czy moja nagrywarka obługuje xdg 3 nagrywarka TSSTcorp CDDVDW TS-l6333a toshiba l633a
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie dowiesz się tego, póki nie nagrasz gry XGD3 i nie spróbujesz jej uruchomić.
     
  14. ad1995rian

    ad1995rian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale przerabiając konsole stracę 50 zł i okaze sie ze moja nagrywarka nie nagrywa kolejne 100 zł nie da sie tego stwierrdzic czytałem ze mozna sprubowac nagrac imgburn jesli dojdzie i wyskoczy blad na 97% to ok a jeslii wczesniej to nagrywarka nie nagrywa
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/nagrywarka-xdg3-131684/
     
  16. roonnii

    roonnii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje pytanie jest takie czy jest możliwość wypalenia przez zwykła nagrywarke gry z XGD3 na LT3.0 z wyższym dashem niż 13604 ( najbardziej zależy mi na Max Payn 3)
     
  17. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Nie ma takie możliwość tylko i wyłącznie nagrywarka ihas-x24
     
  18. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    @up
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Jest taka możliwość ale będziesz mógł grać tylko z płyty. Poradnik na forum

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  19. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    No i lepiej zeby nie grac w gry xgd3 na live nagrane zwykla nagrywarka.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  20. roonnii

    roonnii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak w koncu można czy nie!! Próbowałem nagrać tak jak w poradniku i żądna płyta mi nie działała więc skłoniłem się na zakup nagrywarki teraz tylko czekać na kuriera
     
  21. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    no tak ok ale jak każdy wie przy wypalaniu zwykłą nagrywarką ileś tam koncowych MB danych nie jest nagrywane i czy czasem nie jest tak że w grach z XGD3
    właśnie w tych ostatnich MB jest coś ważnego zapisywane i co powoduje w pewnym momencie zawieszanie się gry i nie można jej ukończyć właśnie przez to pominięcie przy wypalaniu zwykłą nagrywarką ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum