1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier xgd2 pod LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cinek272, Maj 27, 2014.

  1. cinek272

    cinek272 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jestem nowy na forum i jeśli ten temat się pojawił to przepraszam i proszę o skierowanie w poprawne miejsce.
    Otóż mam problem. Mianowicie nie mam nagrywarki IHAS tylko zwykłego, tradycyjnego burnera. Czytając fora dowiedziałem się że do nagrywanie płyt xgd3 potrzebny jest w/w lite-on więc nie kombinowałem. Przeczytałem również, że gry xgd2 można nagrać tradycyjną nagrywarką i nie będzie problemu. Posiadam xbox-a 360 fat z przeróbką lt 3.0. Więc zobaczyłem gdzieś tutorial jak nagrywa się gry xgd2 i tak uczyniłem nagrywając UFC 3. Cały proces przebiegł pomyślenie w abx 360 coś tam pokazało na żółto ale dokończyło konwersje. Potem nagrywanie wg tutorialu PSPTube.pl - Forum PlayStation Portable :: Zobacz temat - Jak nagrywa? gry XGD2 i XGD3! i wszystko ok weryfikacja też. Próbując odpalić grę ciągle wyskakuje mi błąd 03-57-00 że Nierozpoznany dysk. Czy wiecie koledzy/ koleżanki w czym tkwi problem? Robię coś źle? Jeśli tak to proszę o odpowiedź. Jestem laikiem w temacie więc jak można to proszę wytłumaczyć mi to "jak krowie na rowie". Pozdrowienia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak doszedłeś już do tego jak nagrać gry xgd2 na lt 3.0? Pozdro
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Z grami xgd2 nie ma problemu. Jeśli nie działają to są 2 opcje - kiepskiej jakości płyta lub kiepska nagrywarka.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ihas b jest i verbatimy. Myśle teraz że layerbreak automatycznie jest ustawiany pod xgd3, faktycznie? Może jak go ustawię na 1913760 to zadziała i gra zgra się na dysk. Mógłbym poczekać i kupić tańsze płytki do próbowania, poza tym xgd2 nie potrzebuje verbatim, ale spróbuje zaryzykować moje varbatim. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum