1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier XGD2 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Komornik190, Sierpień 30, 2013.

  1. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Nagrywam tylko gry XGD2 tylko bo nie posiadam narazie ihasa ostatnio nagrałem mafie 2 i nagrała się w 100% i wszystko działa zaraz potem nagrałem Saints Row 2 tylko że staneło na 49% i wywaliło błąd
    Wcześniej Nagrywałem Dirta i nagrało wszystko znakomicie i chciałem nagrac Mafie 2 i wtedy się nie udało
    W czym tkwi problem pierwsza gra nagrywa się a druga stanie na 49%
    Płyty oczywiście verbatim dvd+r dl tylko
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Jaki to błąd ? Screen albo opis ?
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Lipna nagrywarka,czasem też płyta może trafić się felerna..
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xgd2 nie wymaga ihas. Nagraj clonem cd. Widocznie masz licha nagrywarke.
     
  6. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Mi wypaliło 100% i kazało zamknąć napęd i kontynuować i wypalało się jeszcze raz od 0% i wypaliło się do 49% ale gra działała.
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Imgburn?
     
  8. Marek021

    Marek021 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A sprawdziłeś grę abgx 360 ?
    I czy nagrywasz za pomocą imgburna ?
    Do nagrywania xgd2 nie jest potrzebny ihas więc to nie tu tkwi problem.
     
  9. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    imgburn ustawiony jak na tym forum w poradniku
    laptop jest nowy i wątpie żeby nagrywarka była lipna
     
  10. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaki by nie był jest lipna polecam clonecd. I dokupienie ihas rev b
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum