1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier xgd2/xgd3 lt 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartek5218, Marzec 10, 2012.

  1. bartek5218

    bartek5218 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem otóż dziś sciagnalem sobie gre fife street 2012 nagrywajac ja przerwalo mi nagrywanie w 98% i wyskoczyl blad.
    Wczesniej nie mialem takiego problemu, gra zawsze nagrywala sie do konca.
    I tu jest moje pytanie co moze byc tego przyczyna? O ile dobrze mi wiadomo fifa street jest w xgd2 bo zajmuje wiecej niz 7gb takze nie powinno byc problemu z nagraniem gry przez zwykla nagrywarke.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na lepszej płycie nagraj

    a skąd miałem wiedzieć że nagrałeś na verbatimie :rolleyes:
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Spróbuj nagrać jeszcze raz i najlepiej nic nie rób na kompie jak nagrywa płyte.
     
  5. bartek5218

    bartek5218 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rafau666 Nie ma chyba lepszych płyt od verbatimek
    ROBI772 Zostala mi jedna plyta nie wiem czy próbować nagrywać czy nie, no ale niby wszystko powinno byc wwporzadku.
     
  6. stawik997

    stawik997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Weź nie płacz, że jak dużo musisz wydac na verbatima. Jak nie chcesz miec takich problemów to idź i kup tą grę.

    PS. Nagrywaj i nic nie rób na pc. Wtedy powinno byc ok.
     
  7. bartek5218

    bartek5218 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Człowieku kto tu płacze ? Jeśli nie masz zamiaru mi pomagać to proszę przemilcz.
    Ps. Nie mieszkam w mieście i trudno jest u mnie dostac płyty tymbardziej w weekend.
    Ps2. Gra sie nagrala i wszystko śmiga jak trzeba.
     
  8. sasi0

    sasi0 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nagrywam na Omegach i jeszcze nigdy mi się źle nie nagrało a nagrałem okolo 35 gier. Co wy macie z tymi Verbatimami ludzie ?
    Nagraj jeszcze raz, a jeżei błąd dalej wyskoczy to znaczy, że po prostu jest coś źle z grą, albo nagrywarka.

    kiedyś nagrywałem na 2 kompie na nagrywarce Samsunga i raz na jakiś czas mi błąd wyskakiwał np, przy 1% błą potem przy weryfikacji 66% błąd i to wina nagrywarki, bo nagrałem na 1 kompie na nagrywarce nie wiem jaka to jest nawet i nagrało mi bez problemowo.

    Więc, jeżeli z dobrego źródła pobierasz gry i działają innym to masz nagrywarke skopaną, płyty nie są winne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum