1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier xgd3-błąd regionu konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grabczes19, Grudzień 24, 2012.

  1. grabczes19

    grabczes19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocen, Wloclawek, Poland, Poland
    Witam kolegow:) sprawa wyglada tak mam xboxa 360 arcade wrzucone nowe lt 3.0 , nagrywarka ihas wszystko tak jak sie nalezy i tu sie pojawia problem konsola jest ntsc i mimo iz nagrywana kopia jest Region Free, przy uruchamianiu gry wyskakuje komunikat ze region plyty jest zly...
    Co moze byc nie tak??
    Jedyna gra jaka udalo mi sie nagrac to angry birds lecz byla ona w wersji xgd2(mniejszy rozmiar pliku)

    prosze o pomoc bo juz chyba z 10 plyt w koszu wyladowalo:)
    wesolych dla wszystkich
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź w abgxie region gry, bo wstawiający nie musiał być do końca szczery.
     
  4. grabczes19

    grabczes19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocen, Wloclawek, Poland, Poland
    czyli w oknie abxa wyskoczy mi czy to pal czy ntsc?? sciagajac parzylem wlasnie na to zeby byl to rf... jezeli abx pokaze pal to juz po zawodach? mam sciagniete fife i most wanted wszystkie niby rf a tu po nagrywaniu wyskakuje blad regionu
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Nagrywanie gier xgd3-błąd regionu konsoli

    Log z abgx i masz co to jest.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. grabczes19

    grabczes19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocen, Wloclawek, Poland, Poland
    i wyszlo...abx pokazal region PAL
    a mam takie pytanko jezeli kopia zapasowa w 100% jest rf to abx tez to pokaze??
     
  7. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
  8. grabczes19

    grabczes19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocen, Wloclawek, Poland, Poland
    wiec w moim przypadku do konca nie ma co wierzyc jezeli w wstawce jest rf?? przy boxie nie ma mowy o zmianie regionu tak jak to bylo przy np. ps2
     
  9. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Niestety ludzie czasami oszukują I nigdy nie wiadomo na co trafisz.Ja bym ściągnął inną wstawkę :)
     
  10. grabczes19

    grabczes19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocen, Wloclawek, Poland, Poland
    jakies sugestie gdzie mozna pobrac pewna wstawke??
    do tej pory korzystalem z torrentow jak widac bez wiekszego powodzenia:smug:
     
Wczytywanie...

Poleć forum