1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier xgd3 na hdd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Znikly, Styczeń 25, 2013.

  1. Znikly

    Znikly Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam posiadam nagrywarkę lg gsa-h44l ostatnio nagrałem nią dishonored które działa z płyty stąd moje pytanie czy da rade nagrać tą grę na dysk, czy jest na to jakiś sposób ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    mp3 fixem. wgrywasz mp3 na usb odpalasz mp3 na konsoli . Włacz grę odczekaj 5min możesz wyłaczyć mp3 i grasz z dysku(płyta w napędzie oczywiście) i nie wywali błędu o autoryzacji.
    edit
    druga metoda kupić nagrywarke liteon ihas lub zgodną z softem c4e burner max payload tools
     
    1 osoba to lubi.
  4. Znikly

    Znikly Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gdańsk
    jak to czyli gdy wyłącze mp3 to gra będzie tak jakby zainstalowana?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nie sprawdza weryfikacji. Nie dziala na gry z civ
     
  6. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    instalujesz grę na HDD. Jak chcesz grać to włączasz utwór mp3->włączasz grę->po ok 5 min możesz wyłączyć utwór a gra będzie normalnie działać.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum