1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier XGD3 zwykła nagrywarką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Beika, Marzec 20, 2013.

  1. Beika

    Beika Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowym posiadaczem Xboxa 360 Slim z LT+3.0.
    Mam pytanie dot. nagrywania gier z zabezpieczeniem XGD3, czy da się nagrać zwykła nagrywarka, aby działały?
    Jeżeli tak, to jak?
    Nie mam zamiaru grac na Xbox Live i instalować gier na dysku, ponieważ jest to wersja z dyskiem 4GB
    Dashboard który posiadam to: "2.0.16202.0".

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Możesz nagrywać gry opcją TrunCate, nie będziesz tylko mógł zagrać w gry z CIV, reszta będzie działać.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Beika

    Beika Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, dzięki.
    A jak rozpoznać taka grę z CIV?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Mało gier ma zabezpieczenie CIV:
    Forza 4, Dragons Dogma, Dirt ShowDown, Fifa13
    W te nie pograsz bez ihasa
     
    1 osoba to lubi.
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wszystkie ci będą działać ale musisz je zainstalować na dysk bez instalacji będą błędy i będzie wyrzucać do dasha co chwilę
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    gry z CIV to nawet jak zainstaluje na dysk, to będzie go wywalać, bo "błąd weryfikacji"
    w forzie 4 chyba po ok. 30min a w reszcie po 10min ..
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Forze 4 przeszedłem całą a długa jest i miałem błąd 4 razy do zniesienia moim zdaniem :)
     
  9. Beika

    Beika Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okey dzieki za odpowiedz, ale mam kolejne juz ostatnie pytanie dotyczace tych gier xgd3.
    A wiec co to jest te "Topology", czy do kazdej sciagnietej gry trzeba to wgrac, a jak tak to jak?
     
  10. Diter90

    Diter90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Fifa 13 nagrałem (bez ihasa ) to jeszcze na płycie OMEGA i grać można bez problemu jedyny problem to jak się chce coś zmieniać w ustawieniach a jak odpali się odrazy to nie wywala nawet po kilku H
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak masz LT+3.0, to wystarczy przepuścić przez ABGX360 z Autofix na level3 i program sam dogra topologydata pod lt+3.0 i gre można wypalać.
     
    1 osoba to lubi.
  12. Beika

    Beika Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okey dzięki.
    A jakim programem najlepiej nagrywać?
    Dotychczas nagrywałem "ImgBurn".
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To zalezy od nagrywarki plyt. Ale najlepiej clonecd laptopowki i slabe plyty lubia ten program. I imgburn wiecej kombinowania
     
  14. Beika

    Beika Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Tak to starczy unikaj 4 gier z zabezpieczeniem civ, jak masz dysk i instalujesz gry uzywaj mp3fixa
     
  16. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pisz mi na gg to ci wytłumaczę
     
  17. mati101086

    mati101086 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sory za odkopanie postu ale jednej rzeczy nie rozumiem czyli np moge nagrac gry xgd3 zwykla nagrywarka z tym ze pierw musze przepuscic przez abgx a nastepnie wypalam normalna nagrywarka a nie rozumiem o co chodzi z tym mp3fix (chce nagrac NBA 2k14)
     
  18. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    mp3fix - zgrywasz jakieś mp3 na pena, podłączasz go do konsoli, odpalasz to mp3 w odtwarzaczu, wyciszasz i uruchamiasz grę.
     
  19. maffioso

    maffioso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nie chce zakładac nowego tematu dlatego odswiezam. Mam Slimke z 4gb LT 3.0 pamieci chce wypalic kopie gta 5 moze mi ktos napisac co musze zrobic pierw i czym nagrac bo tutaj co temat to inne zdanie.. dodam ze chce wypalac zwykła nagrywarka. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum