1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie gier XGD3 zwykłą nagrywarką.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez szczepan997, Wrzesień 14, 2012.

  1. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    witam, mam pytanie czy do nagrania gier xgd3 wsytarczy zwykla nagrywarka czy koniecznie musi to byc ihas B z LT MAX?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozna zwyklą też
     
  4. ecco66

    ecco66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam lt 2.0. Zrobilem aktualizacje do najnowszego dasha 15574. Wzcesniej mialem 13604 . Nagralem gre Sleeping Dogs jak w poradniku (Nagrywanie pod LT 2.0) Gra sie uruchamia ale staje (zacina sie) w pierwszym ekranie po uruchomieniu. Co jest nie tak?????
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    zrób lt 3.0 ..... to rozwiąze twój problem.(Stare lt problem)
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wypal ihasem i bedzie spoko gra smiga na lt 2.0 bezproblemowo jesli sie ja dobrze nagra koniec tematu u mnie trybi bez problemu
     
  7. ecco66

    ecco66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam nagrywarke Lg :( Wogole jak nagrywam imgburn to automatycznie mi nafrywa z predkoscia 4x. Ustawiam na 2,4x ale i tak nagrywa na 4x.... moze w tym jest problem??? Zaraz nagram max Payne 3 i zobaczymy czy pojdzie...
     
  8. xbox-serwis.eu

    xbox-serwis.eu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nagrywasz z overburning?

    Pozdrawiamy
    xbox-serwis.eu
     
  9. arosz88

    arosz88 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    własnie ja sie dołacze do tematu. Zastanawiam sie nad kupnem NAGRYWARKI LITEON x24 iHAS124-19 REWIZJA B. Ale mam takie pytanie czy jest mi ktoś wstanie powiedzieć na dzien dzisiejszy czy to jest jeszcze ( czy bedzie jeszcze) opłacalne zapewne bedzie sie szykować jakaś zmiana w tym roku całkiem nowego dasha, zapewne nowe tytuly gier zaczna wprowadzać nowe zabezpieczenia co za tym idzie bedzie praca nad nowy LT ( oczywiscie to sa tylko przypuszczenia) ale chodzi o to czy opłaca sie kupno nagrywarki na dzien dzisiejszy zeby sie nie okazało ze za miesciac czy dwa bedzie nowa metoda nagrywania ( nowym sprzętem) Pozdrawiam
     
  10. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    MS nie publikuje takich informacji, więc dowiesz się o nich post factum
     
  11. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywał ktoś już Fife 13 iHasem ? Nie ma problemów w zrzucaniu na dysk ?
     
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nagrywalem i nie ma problemu, ani z Polska ani z Ang wersja
     
    1 osoba to lubi.
  13. Gamer07

    Gamer07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest właśnie dziwne mam LT 3.0 nagrywam zwykłą nagrywarką z laptopa i nie było nigdy żadnych problemów, tymczasem wyszła fifa13 zgrałem sobie na płytke odpaliłem i śmiga w meczach szybkich itd , ale nie w karierze bo wyskakują błędy i ni cholery nie wiem o co chodzi. A np nagrałem takie Gears Of War 3 i śmiga wszystko bez problemu. A też takie NBA 2k13 zrzuciłem i zawiesza się cały Xbox przy ładowaniu gry ;/
     
  14. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gamer07, jesli nagrałeś grę XGD3 zwykłą nagrywarką to nie zrzucaj jej na dysk bo będą takie problemy..tylko gry (XGD3)nagrywane Ihasem można zrzucać na dysk i grać..
     
  15. Gamer07

    Gamer07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale zrzucałem w sensie że na płytę a nie na dysk ;) , a inni użytkownicy którzy nagrali np ; Fife13 nie mają błędów ? Bo mój koleżka nagrał grę zwykłą nagrywarką i normalnie mu działała poszedł do kolegi wrzucił płytkę i nie chciała nawet gra odpalić.
     
  16. hubixor

    hubixor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy nagrywarką hp nagram gre xgd3 ?
     
  17. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    "każdą" nagrasz.. ale póki nie spróbujesz to się nie dowiesz..niektóre nagrywają normalnie, niektore robia problemy, rób wszystko wg. poradnika z forum to sie dowiesz.
     
    1 osoba to lubi.
  18. hubixor

    hubixor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LucyFair był podesłał mi link do jakiegoś poranika , będę bardzo wdzięczny. ; )
     
  19. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  20. hubixor

    hubixor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. hubixor

    hubixor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale w tym poradniku napisane jest tak żeby nageać grę xgd3 trzeba mieć nagrywarkę Ihas albo LT czyli hp nie da rady?\
     
Wczytywanie...

Poleć forum