1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier z lt2.0 na lt 3.0

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez lampartinho, Czerwiec 17, 2012.

  1. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam kupiłem sobie wczoraj nagrywarkę lite-on ihas 124b. Posiadam gry nagrane pod lt 2.0 i niektóe pod lt 3.0 ale muszę wgrac jakieś topology i moje pytanie jest takie co mam zrobic??
    Jak nagrać grę z płyty na płytę zeby było juz wgrane topology i poprawnie chodziła
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wrzucasz obraz na dysk przepuszczasz przez abgx nowy i masz gotowy obraz pod lt 3.0
     
  4. lampartinho

    lampartinho Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jeszzce mam pyt dobrze bedzie sie nagrywało na płytki OMega
     
  5. oleja12

    oleja12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ostrów
    Witam mam podobne pytanie posiadam gry przygotowane pod lt.2.0 i jak je nagrac pod lt.3.0 przepuszczam przez agbx i nadal moze ktos pomoc ? mam nagrywarke liteona wszystko jak trzeba verbatimy i nie udaje mi sie to agbx mam ustawione jak w poradniku z tego forum i nie wiem co robie zle prosze o pomoc
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  7. oleja12

    oleja12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ostrów
    zrobilem tak jak jest tez wypalam imgburn na verbatimach i lipa nie wiem a chodzi dokladnie o gre Dragon Ball Z Kinect [ENG] [PAL] [LT+2.0]
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    usuwasz stary plik dvd ? to ze masz przygotowane pod lt 2.0 o niczym nie swiadczy usuwasz plik i abgx tworzy nowy i juz gra musi smigac no chyba ze nie masz lt 3.0
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum