1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier z xboxa na xbox 360 pod LT 3.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ShAdOw95, Czerwiec 17, 2013.

  1. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Witam mam kilka pytań odnośnie nagrywania gier z xboxa 1 na xboxa 360 pod LT 3.0:

    1. Czy LT 3.0 czyta tylko płyty DVD+R DL i na takie musze nagrywać gry z xboxa 1? Przecież to szkoda miejsca, zmarnuje się ponad połowa nośnika.
    2. Czy jak mam przeróbkę LT 3.0 to oryginalna gra z xboxa 1 załączy się bez problemu (jeśli jest kompatybilna)
    3. Czy gry z xboxa 1 są wyświetlane również na całym ekranie w 1080i/p oraz 16:9?
    4. Czy bez dysku da radę odpalić grę z xboxa 1?

    Pozdrawiam a i odpowiedzi na te pytania nie znalazłem więc dlatego je zadaje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po pierwsze to nie ten dzial...

    1. niewazne jaka przerobka musi byc plyta DL
    2. tak, o ile masz dysk twardy
    3. te co ja mam sa uciete na bokach, nie maja obrazu panoramicznego
    4. NIE
     
  4. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    O kurcze, a nie idzie ich jakoś "rozszerzyć" na cały ekran?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zmienić rozdziałke na 480p.
     
Wczytywanie...

Poleć forum