1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier za pomocą programu NERO

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez baxito, Kwiecień 12, 2009.

  1. baxito

    baxito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kwidzyn
    Witam,

    Gry na xboxa 360 nagrywam za pomocą IMGBurn i CloneCD. Można je nagrywać programem nero jak mam ustawiony w nagrywarce na stałe LayerBrake? Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Po co ci to hu..., jak imgburn i clonecd radzą sobie z nagrywaniem dużo lepiej.
     
  4. STREET

    STREET Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lepiej imgburn i clonecd radzą se owiele lepiej w tym
     
  5. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  6. Jazzhoo

    Jazzhoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    osobiscie jak jakis czas temu nagrywalem pierwszy obraz na X360, nagrywalem go przez nero8, ktory to nie widzal mi pliku *.dvd i nagralem *.iso. w ten wlasnie sposob uwalilem plytke poniewaz nero nagral plyte standardowo nie uwzgledniajac potrzebnego momentu layer break
     
  7. Mati_2006

    Mati_2006 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zawsze nagrywam cdclone żadnej płyty nie zmarnowałem
     
  8. Eju

    Eju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LB

    Witam gdzie mam to ustawić w imgburn Layers B bo skopiowałem grę i tera chce
    wypalić a nie wiem gdzie ustawić LB
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    options>write
    opcje>zapis


    po prawej masz layerbreak
     
  10. MARIUSZ2312

    MARIUSZ2312 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam was,

    Potrzebuje pomocy, nagrywam płytki przez CLONECD i widać jak by nagrywarka przepalała, sa widoczne paski na płycie VERBATIM.
     
  11. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pora kupic nowa nagrywarke ?
     
  12. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    +1

    i jeśli masz lapka to zwykła wewnętrzną plus przejściówkę usb sata
     
Wczytywanie...

Poleć forum