1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Lolek17, Maj 31, 2013.

  1. Lolek17

    Lolek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Witam mam problem, mianowicie przerobiłem konsole na lt 3.0 z tydzień temu. Zwykłą nagrywarką LG nagrałem pierwsze 2 gry tomb raider i metro last ligh (były to chyba gry xgd2)chodzą i wszystko śmiga. Następnie pobrałem Black opsa 2 i gears of war judgment XGD3. Nagrałem je zwykłą nagrywarką według tego poradnika http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
    wszystko ładnie się nagrało weryfikacja 100% i gdy chce włączyć gre pojawia się czarny obraz i konsola się zawiesza.

    i moje pytanie jest takie, czy to wina własnie tej nagrywarki?
    Czy jak będe chciał nagrać gre XGD3 to trzeba będzie robić topologie i zmieniać obraz gry na lt 2.0 tak jak tu? http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    bo nie zrobiłeś skan abgx 360 autofix level 3, pisało lt 3 i nagrałeś i nie sprawdziłeś i płyty kosz....
    edit kolego masz lt 3.0 po co ci ten poradnik na lt 2.0. Nie zrobiłeś skanu i nie topologi to nie działa nagrywarka oki....
     
    1 osoba to lubi.
  4. Lolek17

    Lolek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    No tak, nie skanowałem.
    Podczas tego skanowania są dogrywane jakieś pliki dzięki którym gra działa? Jak to jest ?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    abgx 360 wgrywa topologie na lt 3.0 .Mimo ,że pisze przy wstawkach trzeba poskanować i tak dla pewności.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Lolek17

    Lolek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    okej nagrałem jeszcze raz i śmiga elegancko dzięki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum