1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Grzegorz Jurkowski, Sierpień 24, 2013.

  1. Grzegorz Jurkowski

    Grzegorz Jurkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. predki

    predki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie nagrywarka sie zepsuła na początku nagrywała a później już nic
     
  4. Grzegorz Jurkowski

    Grzegorz Jurkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
  5. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    wgraj LT 3.0 i bedziesz mial ok
     
  6. Grzegorz Jurkowski

    Grzegorz Jurkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    zepsułeś 40 płyt? przecież to kupa kasy!!!! Zobacz czy te gry co nagrałeś działają u kogoś z LT 3.0. Jeśli będą działały to nie dziaduj i zrób Lt 3.0
     
  8. Grzegorz Jurkowski

    Grzegorz Jurkowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland, Poland
    z chęcią zrobię lt3 tylko czy mogę zrobić to sam są jakieś poradniki bo niestety żyje od nie dawna w anglii na malej wiosce i tu w pobliżu 200 km nie znajdę żadnego speca
     
  9. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    zdajesz sobie sprawę że w angli policja może policja wpaść do domu ?

    a co do przeróbki to potrzebujesz probe które albo kupisz albo sam zrobisz
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wszystko zależy od napędu, jesli masz slima to bedziesz potrzebował konkretnego sprzętu :)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum