1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maslakgit, Grudzień 23, 2013.

  1. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Posiadam nagrywarkę w PC
    LG HL-DT-ST DVDRAM GH20LS10


    Da się na niej nagrywać gry na LT 3.0 ?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak najbardziej.
     
    1 osoba to lubi.
  4. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o to dobrze.
    Bo już myślałem że będę musiał kupować nową nagrywarkę :D
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No nie wykluczone ,że będziesz musiał jak ta se nie poradzi z płytami DVD DL:)
     
  6. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie pocieszyłeś mnie .
    a duże prawdopodobieństwo że nie?
     
  7. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zależy od lasera.
     
  8. Diggy

    Diggy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie zaśmiecając... Od 2 miesięcy borykam się z następującym problemem otóż... nie nagrywa mi pełnej zawartości gry na płytę DVD DL, niezależnie od tego jaka firma płyt. Posiadam verbatimy i problem występuje wciąż ten sam, czyli... Kiedy nagrywam np. według tego poradnika Jak nagrywać gry na XBOXA 360 z XGD3 LT+2.0 - YouTube , nagrywa mi się na płytę tylko sam plik DVD ( w sumie jego zawartość, aczkolwiek płyta waży niecałe 0,5 MB ). Dlaczego tak się dzieje panowie ? W czym tkwi problem ? Dodam, że nie zależnie od tego jakim programem nagrywam, czy jest to IMGBURN, czy też CloneCD, każdą metodą występuję właśnie tego typu problem.
     
  9. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jest sens wgl próbować nagrywać?
    Bo płyta to jednak koszt 6zł ;/
    a chciał bym nagrać GTA V

    od razu mówię że nie będę podłączał konsoli do internetu!
     
  11. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skonfiguruj imgburna tak jak w tutku na tym forum, przepuszczasz obraz gry przez abgx 360. Nie wiem czy ma to znaczenie ale obraz iso i .dvd jest w jedym folderze?
     
  12. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/nag...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
    http://xboxforum.pl/oprogramowanie-13/c4e-s-burnermax-payload-tool-v0-15-a-154542/


    ..jak lipa to kupujesz ihasa lub inną http://xboxforum.pl/ihas-241/lista-...ie-do-cross-flashu-ixtreme-burner-max-137951/
     
Wczytywanie...

Poleć forum