1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Gier.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez LeaDer2303, Styczeń 6, 2014.

  1. LeaDer2303

    LeaDer2303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    Witam.
    Posiadam 'FATA' z napendem LiteOn, probowalem nagrac forze horizon i tu zaczely sie schody. gdy nagrywalem przez laptopa gra niby sie nagrala ale przy uruchamianiu gry konsola kompletnie sie...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    1.nagrywa się na Verbatimach
    2.Trzeba mieć Lt3.0
    3. Jak nagrales na laptopowej to się nie dziw - tylko iHas rev.B da ci 100% pewności

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyczyść pamięć podręczną, kopia nagrana poprawienie?
     
  5. LeaDer2303

    LeaDer2303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    zrobilem wszystko, przejechalem przez ABGX360GUI, plyta VERBATIM DVD+R DL. Jak nagrywalem na PC gra dziala, ale cos jest zle, bo jak probuje zainstalowac na dysk to przy 44% wyskakuje blad. Grac tez sie da, ale w pewnych miejscach sa braki tras (poprostu brazowe pole i na nim samochod) i jeszcze przy nagrywaniu w IMGBURN wyskoczyl komunikat ze plyta ma za malo miejsca. nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane robilem wszystko zgodnie z poradnikiem na YouTube. Jak ktos by mi powiedzial gdzie lezy problem byl bym baaaardzo wdzieczny.
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagraj w clonecd, złe nagrana to się będzie wieszać.
     
  7. LeaDer2303

    LeaDer2303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    Jak bys mogl mi opisac dokladniej jak nagrac tym programem to zaraz sprobuje i dam znac
     
  8. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z pliku .dvd szybkość x2.4 lub 2x i zaznaczyć ,że ma nagrywać do końca płyty.
     
  9. LeaDer2303

    LeaDer2303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    a jak nagram z predkoscia x1.?
     
  10. loot2014

    loot2014 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Spróbuj nagrać przez poradnik na tym forum pod LT 3.0 może się uda ;)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. LeaDer2303

    LeaDer2303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    jest ten sam jak na YT tylko ze tam opowiada a tu czytac trzeba wszystko po koleii..
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nagraj to z prędkością x4....
     
  13. LeaDer2303

    LeaDer2303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    Nagrywalem przez CloneCD i ustawilem nadpalanie i cala reszte. przy 98% wyskoczyl blad, i gra widocznie nie nagrala sie do konca.. Ale jest jakis postep bo wtedy przy instalacji wyskoczyl blad przy 44% a teraz zainstalowala sie normalnie.. wiec nie wiem czy te 2% mialo jakies znaczenie w grze ; ).
    Dzieki za program i rade o nadpalaniu plyty ;d
     
  14. LeaDer2303

    LeaDer2303 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    a co to za roznica jaka predkosc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum