1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JaCyNa, Luty 10, 2010.

  1. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    Witam :D

    Mam przeróbke 1.61 , tak mi powiedzial chłop u ktorego kupowalem xboxa i mam pyttanie z jakim wave nagrywac gry ? i czy trzeba je jakos patchowac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przy takiej przeróbce jak mówisz 1.61 będa ci chodzic gry z wszystkimi wave a jeżeli chodzi o patchowanie to jest potrzebne gdy będziesz grał przez XBOX Live w internecie a patch po to żeby twoja konsola nie została zbanowana
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale to nie przy iX 1.61 tylko iX LT
     
  5. lysienko

    lysienko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gliwice
    mam pytanko dlaczego mi bitcomet ciagnie gre max do 20 kb/sec kiedy na stronce z torentami gra miala np 96 seedow i 213 peerow ??????? czy musze cos ustawiac logowac sie w bitcomet . prosze o pomoc
     
  6. lysienko

    lysienko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gliwice
    czy moze ktos mi pomoc PROSZE
     
  7. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    bo seede leca sobie w ***a i nie wysyłaja, albo wysylaja z malym limitem. Zmniejsz upload z maksymalnego o parę kilo...jeśli masz maks 35kb to na 30kb np. Proponuje uTorenta nowego. Ustaw go sobie tak jak tu ********.org :: Zobacz temat - BitComet - Ustawienia
     
  8. Czankaster

    Czankaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj dołączyć do jakiegoś zamkniętego trackera, coś jak blackcats games (nie wiem czy jeszcze istnieje).
     
  9. krs.

    krs. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zmniejsz limit wysyłania do 13 kb/s i następnym razem szukaj torrentów o dużej ilości seedów i małej ilości peerów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum