1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lisnww, Czerwiec 1, 2010.

  1. lisnww

    lisnww Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem. Nagrałem swoja pierwszą grę na x360 (konsole mam od niedawna ). Gdy włożyłem płyte do napędu gra nie zadziałał i tu jest moje pytanie. Czy do nagrywania gier na płyte muszę mieć jakąś specjalną wypalarkę czy może być zwykła. Grę wypalełem wedłóg poradnika z internetu (być może popełniłem jakiś błąd).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Alienlol

    Alienlol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Oczywiście musisz mieć nagrywarkę która obsługuje płyty DVD+R DL.Poza tym musisz wiedzieć jaką masz przeróbkę konsoli żeby poprawnie nagrywać płyty.Więc?
     
  4. lisnww

    lisnww Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha. Czyli muszę się troche dowiedziać. Dzięki za odpowiedź.
     
  5. Alienlol

    Alienlol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Dowiedz się jaki masz Firmware wgrany w konsoli i napisz to ci pomożemy :)
     
  6. lisnww

    lisnww Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak to sprawdzić??
     
  7. Alienlol

    Alienlol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Najlepiej spytaj sprzedającego jeśli była używana albo tego co ci przerabiał.
     
  8. homer_homer

    homer_homer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    RDN
    Chyba że dysponujesz większą ilością płyt wtedy wypalasz płytki pod każdy firmware i wiesz jaki masz.
    Pozdrawiam
     
  9. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Moim zdaniem chodzi tutaj o wersje Extreme'a.Skoro kupywałeś konsole w sklepie internetowym to mogłabyć informacja jaką wersję oprogramowania posiada jeżeli wogóle posiada , bo jako takiej informacji nie podałeś , ale pisząć "nagrałem" rozumujemy , że jest ona przerobiona :) . Tak więc upewnij się , że konsola była przerabiana a jeśli juz byla to podaj wersje tego extreme'a.;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum