1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Martyn, Lipiec 22, 2010.

  1. Martyn

    Martyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dostałem dzisiaj przerobionego xboxa, sciagnalem sobie ufc2010 i mam pliki .iso i .dvd. zrobilem wszystko tak jak tutaj jest: Nagrywanie gier na xbox 360 • programosy.pl. Nagrałem na płyte plik .dvd i kiedy wkladam plyte do xboxa i zamiast pisac "zagraj w ufc" to jest napisane "ODTWÓRZ DVD" i daje na to i wyskakuje mi obrazek XBOXA i na dole mam menu tak jak do przewijania, cofania itp. tak jakbym odtwarzal jakis film. zmarnowalem juz 3płyty... pomozcie ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz użyć Activate.iso. Musisz podać nam jaki masz napęd i jaką wersję przeróbki.
     
  4. Martyn

    Martyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a da sie to jakos sprawdzic? bo nie wiem
     
  5. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a masz tam jakakolwiek gre w ktora grasz? to pusc ja w abx i powiedz jaki ma wave. Tylko ta ktora chodzi ci na xboxie. Z tego mozna wywnioskowac jaka masz przerobke i na jaki wave masz patchowac.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Spat**** na wave 3. Jesli nie zadziala to na wave 2. Jak nie zadziala to na wave 1 i potym dojdziesz jaki masz wave. Narazie moge Ci powiedziec ze nie masz 1.61, 1.61 NS, LT 1.1
     
  8. Martyn

    Martyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To jest wave 6, obraz plyty ok. Zrob tak jak napisalem wyzej.
     
  10. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. Martyn

    Martyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ten typ co mi sprzedawal tego xboxa mowi ze jest tam IXTREME 1.6. ale nie jest pewien. a nie moge odrazu sobie go przerobic na to 1.6.? bedzie mniej bawienia sie z tym wszystkim mysle?
     
  12. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. Martyn

    Martyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JESTEŚCIE WIELCY. działa bez zarzutu:D dzieki wielki
     
  14. Martyn

    Martyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za kazdym razem przed graniem musze wkladac ta plytke z activatem? da sie to jakos ominac?
     
  15. Niko363

    Niko363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam pytanie jesli konsola jest kupiona (nowa) w lipcu 2010r to data produkcji to na pewno 2010 rok i tu moje pytanie jaki waszym zdaniem moge miec naped ? Chcialbyprzerobic na ixtreme LT ale konsoli jeszcze nie mam wiec nie sprawdze. Mysle ze naped to napewno jakis Liteon.
     
  16. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    @Martyn

    Tak za każdym razem musisz wkładać płytę activate.iso. To jest płyta bootująca, dopiero potem możesz odpalić grę. Najlepsze wyjście to zrobić update flasha do LT albo 1.61 NS.


    @Niko363

    Data produkcji może być różna. Są przypadki że kupujesz w 2010 w lipcu a konsola jest 2009 roku. Większość sprzętu po prostu leży na magazynie i czeka aż w końcu go ktoś kupi.

    Jeżeli konsola jest 2010 roku to na bank masz napęd liteon v3 (cięcie i lutowanie ścieżek). Konsole od wrześniaj 2009 do końca produkcji mają liteony v3. Najlepiej to polować na konsole z czerwiec-sierpień 2009 posiadają one napęd liteon v2 najprostszy do przeróbki samodzielnej.
     
  17. Martyn

    Martyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moge to zrobic sam tego update? czy musze to dac do specjalisty?:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum