1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fusion789, Styczeń 21, 2011.

  1. Fusion789

    Fusion789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema

    Mam problem bo gdy nagram już grę to po włożeniu jej do konsoli pisze tylko odczytywanie a później otwórz napęd ;/

    Nie wiem gdzie leży przyczyna problemu ;/ Dla wszystko wiedziedzących którzy zaraz będę pisać że nie umiem nagrywać to uprzedzam ich że nagrywam na płytkach verbatima z prędkością 2,4 ;p słyszałem coś że przed nagraniem trzeba sprawdzić czy gra jest komptatybilna z iextrime ;|

    Posiadam przeróbke LT 1.1

    Kompletnie sie na tym nie znam ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Jaką grę nagrywałeś?
    Czy masz przeróbkę LT 1.1 czy LT+ 1.1?
    Czy przepuściłeś obraz gry przez abgx360?

    Odpisz to postaram się pomóc
     
  4. Fusion789

    Fusion789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem F1 i nie chce chodzić i przed chwilą nagrałem tak samo jak F1, FIFE 11 i wszystko ładnie chodzi ;| nie wiem już o co kaman ;|

    Nie bawiłem się programami, ściągnąłem z neta obrazy i nagrałem ;p
     
  5. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Może jakaś lipna płyta była bo czasami sie zdarzają troche gorsze sztuki
     
  6. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Ja myślę że może to być zły obraz.
    Pobierz z neta abgx360 i przepuść ten obraz F1 2010, bo inaczej niczego się nie dowiemy.
     
  7. Fusion789

    Fusion789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie ściągnąłem ten program i zaraz go przetestuje
     
  8. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Wrzuć tutaj raport z abgx jak przepuścisz grę.
    ( ja będę w domu za 30 min bo teraz wychodzę, więc pisz, a ja to później odczytam)
     
  9. Fusion789

    Fusion789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyskakuje jakiś bląd ;/

    [​IMG]
     
  10. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Według mnie pobierz inny obraz iso, taki który ma same pozytywne komentarze że działa.
     
  11. Fusion789

    Fusion789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a to jest screen z FIFY 11 ;p też wyskakuje jakiś bład albo mi się zdaje ;| ale gra działa ;|

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum