1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Valerian, Styczeń 24, 2011.

  1. Valerian

    Valerian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 . Kupiłem taką płyte : [​IMG]

    Czy nada sie ona na nagranie gry ?

    2 . Mam 2 takie pliki 2 pliki są od 1 gry 2 od drugiej . : [​IMG]

    I czy te 2 pliki oczywiście 2 od 1 gry . Tylko je wystarczy goło nagrać i nic nie robić ? Tylko nagrać to iso i to .dvd i nic więcej ?


    A oto 2 obrazy z abgx : [​IMG]

    2 :
    [​IMG]

    Czy mam oba te pliki nagrać na płyte ?

    3. którą opcje w nero wybrać ? [​IMG]


    Będzie to moje 1 nagranie więc niechce zrąbać płyty bo kosztuje 5zł .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kes

    kes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Nagrywaj w imgburn. Do nagrywania wybierasz plik .dvd. W drugim obrazie nie zgadzaja sie CRC, czyli moze sie nie nagrac. Pierwszy obraz ok!
     
  5. Valerian

    Valerian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może się nie nagrać tzn ? Jest szans ,że będzie działać ?
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Albo zrabany obraz albo jakos zmodyfikowany. Skad go masz??
     
  7. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    do nagrywania dobry jest też clone cd
     
  8. Valerian

    Valerian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Plik .dvd jest po to, zeby program wiedzial kiedy warstwe zmienic. Mozesz tez w programi ustawic na "sztywno" ale jak masz ten plik to go uzyj.
     
  10. Valerian

    Valerian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem i mam 3 takie foldery : [​IMG]


    W system update i video~ są jakies pliki tylko tam są .

    Ogólnie iso miało 7.7gb a na płycie jest ledwie zajęte 170mb ;/ Czy to tak ma być ? Pytam dlatego ,ze napęd wróci z przeróbki dopiero jutro lub po jutrze
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  12. ReNeK_Oca

    ReNeK_Oca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oleśnica
    wszystko masz OK. poradnik jest bardzo dobry :) i te płyty to ja po 3zl kupuje i dają rade .
     
  13. Valerian

    Valerian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ten assassin będzie działał czy nie ? :S [​IMG] Nagrywać go ?
     
  14. Stiopax

    Stiopax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołączam się do pytania,tyle że gram na live.
     
Wczytywanie...

Poleć forum