1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie gier??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez poros18, Styczeń 8, 2012.

  1. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemka pożyczyłem od kumpla kopie gry na xboxa 360 i moje pytanie brzmi jak przegrać tą płytę aby gra działała u mnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilxd

    Kamilxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm
    Programem Xbox Backup Creator :D
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Zgraj z płyty obraz na dysk, przepuść przez abgx i normalnie nagraj.
     
  5. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    A jaką gre porzyczyłes bo to jest ważne jak z zabezpieczeniem xgd3 i nagrane zwykła nagrywarka to zrobisz oraz ale i tak nie będzie działac bo była u kolegi nagrana w 97 %
     
  6. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Need For Speed:The Run
     
  7. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    To ma zabezpieczenie xgd3 wiec tak jak pisałem jaknagrywał zwykła nagrywarką nie będzie działać. A jaką masz przeróbke i dascha
     
  8. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przeróbka LT 3.0 a dash nie wiem a jak sprawdzić czy nagrywarka jest zwykła czy ihas??
     
  9. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    zapytaj kolegi jaką ma nagrywarke :D I czy gra nagrała się w 100%
     
  10. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ma zwykłą a da się sprawdzić jaką ja mam?
     
  11. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Wejdź w menadżer urządzeń i tam powinieneś mieć, albo wyciąg nagrywarkę z kompa i powinno pisać na napędzie:D
     
  12. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w menadżerze pisze tak TSSTcorp CDDVDW SH-S222A
     
  13. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    to nie iHAS :p na allegro wpisz Liteon iHAS i bedziesz mial pare aukcji. Nie są drogie te napędy/nagrywarki btw trzeba sie zaopatrzec w wiecej plyt i obrazy nowe załatwić jeżeli xgd3 nagrywacie zwykłymi nagrywarkami :( smutne :(
     
  14. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Czyli standardowa nagrywarka pakowana przeważnie do kompów z supermarketów typu Media Markt:D
    Zwykłe gierki da rade wypalić, ale jak chcesz nowe gry musisz kupić Ihasa.
     
  15. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    jeżeli nie kupisz iHas pozostaje ci granie z płyty i problem z niektórymi grami np. Forza 4
     
  16. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    nie wiem co z tą forzą ja nagrywałem normalna nagrywarką i działało dobrze ;p a i dodam ze płyty były trochę słabe expresso czy jakoś :p działało ale teraz i tak muszę litka kupić i załatwiać obrazy płyt znoowu :E nie radze updatowac konsoli za często ;p
     
  17. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    wszędzie na forum pisze, że Forze trzeba nagrać w 100% . nie wiem jak to zrobiłeś, ale ciesz się że działa :D A możesz wgrać ją na HDD?
     
  18. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli co tak naprawdę daje ten ihas ? i czy granie z płyty może być powodem jakiejś usterki ?
     
  19. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    gra dłużej się ładuje, xbox głośniej chodzi no i męczysz laser ;P o ile w slimach nie ma tak wielkiego problemu, to czytając forum można znaleźć wiele przykładów spalonego laseru w starszych xboxach ;P
     
  20. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam elite a można wrzucać gry na pendrive i przenosić na hdd ?
     
  21. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Musisz nagrać je na płytę. Można grać z dysku jak ma się jtag albo rgh ale na tym się nie znam

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum