1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukasz3120, Wrzesień 8, 2012.

  1. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam . Nagrałem grę na xbox 360 (img burnem , z poradnika zamieszczonego na forum) . Gra się nagrała , było już 100% i wyszedł jakiś błąd . Kiedy wkładam nagraną płytę do xboxa to się nie włącza , czasem się włączy , dochodze do wybierania podswietlenia itp. (gra to COD : MW 3) i po chwili wychodzi mi żebym przetarł płytę ściereczką . Co jest nie tak? Coś źle zrobiłem? Płyty to Platinium 8.5 gb :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nagrane ihasem? Jaki to błąd konkretnie?
    Nie nagrałes w 100% wg poradnika bo nagrałes na platinum nie verbatim :p spróbuj nagrać na płycie verbatim

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na razie mam tylko platinum :p Nagrane zwykłą nagrywarką ;) Nagrywam teraz drugi raz zobaczymy czy będzie działać , jak nie to spróbuje na innym kompie :)
     
  5. Sanrajs

    Sanrajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    340
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olsztyn
    To wina nagrywarki bądź kiepskiej jakości płyty na którą wypalasz, skłaniałbym się ku marnej jakości płyty :D
     
  6. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywałem na 2 kompie , doszło do 41% i wyszedł jakiś błąd :( A mam pytanie , w abgx360 wychodzi że gra jest przygotowana na lt 2.0 , czy będzie działała na lt 3.0 które ja posiadam?
     
  7. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    TU masz opisane jak i co jest potrzebne aby nagrać grę pod LT3.0
     
  8. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ostatnią płytę postanowiłem nagrać programem CloneCD . Nagrała się normalnie w 100% bez błędów itp. Na xboxie odpala się normalnie , dochodzi do menu ale po jakiejś minucie wychodzi komunikat żeby przetrzeć płytę ściereczką :( Mogę normalnie zacząc grać (1 misja się włącza i zaczyna , ale trwa może 5 sec i się wyłącza) W czym może tkwić problem?
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Albo lipnie kopia wypalona albo laser pada

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  10. lukasz3120

    lukasz3120 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Laser raczej nie bo napęd wymieniany w styczniu , po za tym wszystkie gry chodzą , kopia reaczej też dobra bo w abdx360 wszystko ok pokazuje :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum