1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrywanie gry, niespotykany komunikat, co wybrac? prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez disixxx, Marzec 17, 2012.

  1. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze o pomoc taki komunikat

    there doesnt appear to be enough space on disc to burn this image:

    image size: 4 267 015 sectors (8 334mb)
    disc size 4 173 824 sectors (8 152mb

    what would you like to do?

    > write until end of image (overbun)
    > write until end of disc (truncate)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
  5. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki ale powiecie co to znaczy?:) i dlaczego tak?:)
     
  6. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Grę którą chcesz nagrać jest XGD3 czyli zajmuje więcej miejsca niż twoja nagrywarka jest w stanie wypalić. Na tak wypalonej płycie nie możesz nagrywać gier na dysk twardy ani nie możesz grać online. Czyli wpylasz 97% gry do offline wszystko będzie działać. Żeby wypalać kopie 1:1 potrzebujesz nagrywarki Ihas. A słowo truncate oznacza obciąć :D
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak nagrywasz gry xgd3 na zwykłej nagrywarce (która nie nagrywa w 100%) to ten komunikat będzie wyskakiwać
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bo to gra xgd3, one nie mieszczą się na płycie jak nagrywasz zwykła nagrywarka.

    Wysłane z mojego LGP920 za pomocą Tapatalk
     
  9. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co musze probowac u kogos innego kto ma inna nagrywarke lepsza zebym mogl zapisywac na dysk?:)
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak masz lt 3.0 to tak, w 100% nagrywa tylko ihas 124b
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź jakiego masz Dash'a. Jeśli niższy lub równy 13604, to zainstalujesz grę XGD3 na dysku nagraną zwykłą nagrywarką.
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Skoro nie spotkałeś się wcześniej z takim komunikatem to zakładam że nie masz LT+2.0/LT+3.0, tylko jakąś starszą przeróbke ? Wtedy gra nie będzie chodzić.
     
  13. disixxx

    disixxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dopiero kupilem xboxa i najnowsza przerobka, jednak sie jakos instaluje:) mozliwe?:)
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możliwe, ale instalacja może się przerwać.
     
  15. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jesli masz dash nizszy niz 14669 to zainstalujesz gre normalnue, ale nie trzeba lepszej nagrywarki tylko konkretnej czyli ihas 124 b tak z 80 zl z przesylka na allegro.grac mozeszz z plyty nagranej zwykla tylko instalowac na dashu 14669 nie probuj. Co do tego co to znaczy to pusc to przed nawiasem do translatora to sie dowiesz takie trudne ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum